Educatie-app: DANSMAAKTOOL HOME

wo 5 jan 2022

Conny Janssen Danst laat jongeren in het kader van cultuureducatie graag kennis maken met de wereld van dans en beweging. Voor de voorstelling HOME creëerde Conny Janssen Danst een nieuwe DANSMAAKTOOL waarbij leerlingen van het voortgezet onderwijs op een interactieve manier de maker van hun eigen dansvoorstelling zijn. 

De voorstellingen van Conny Janssen Danst zijn voor middelbare scholieren een uitstekend middel om op een creatieve manier naar cultuur te kijken. Wanneer een bezoek aan de voorstelling wordt gecombineerd met ons educatieve aanbod, hebben leerlingen een goede basis en kunnen ze het optimale uit hun moderne dansbezoek halen. Een kijkje achter de schermen van het gezelschap, een workshop door een danser, in gesprek met Conny Janssen of een inleiding op de voorstelling? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, en voor seizoen 2021-2022 is het aanbod is aangevuld met een DANSMAAKTOOL voor HOME.

.  

De DANSMAAKTOOL is een app vol met toegankelijke opdrachten en grappige animaties. Veel elementen die bij het maken van een voorstelling komen kijken, zoals het creatieve proces, de muziek, het toneelbeeld en de dans komen voorbij. Ook is er ruimte om zelf te bewegen. Leerlingen worden dus op verschillende vlakken uitgedaagd om hun creatieve mogelijkheden te onderzoeken!

Interesse in de DANSMAAKTOOL?
Download hier het lespakket voor docenten met alle informatie over de tool >>
Probeer hier zelf de HOME DANSMAAKTOOL uit (open de link op een smartphone) >>

Neem voor vragen contact op met onze educatief medewerker via ellen@connyjanssendanst.nl.

|Screenshots van de DANSMAAKTOOL|2019 mei - In opdracht van Conny Janssen Danst
Rotterdam. Publiciteitsfotografie voor de dansvoorstelling Kiem. Op de foto Hiro Murata
danser van CJD. ©2019 Raymond de Vries (RAY fotografie/beeld/ontwerp). Naamsvermelding verplicht.
Deze foto mag in ongewijzigde vorm alleen door de opdrachtgever - Conny Janssen Danst - voor al haar publicitaire uitingen voor de voorstelling Kiem (seizoen 2019-2020) gebruikt worden. Deze foto mag niet worden verstrekt aan derden. Wensen derden deze foto te gebruiken dan dienen zij voorafgaande aan publicatie contact op te nemen met de rechthebbende fotograaf: Raymond de Vries
te bereiken via +31(0)610700440 of ray@raymonddevries.nl.|||||

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst