Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

Kantine Walhalla & HUIS Conny Janssen Danst

zo 7 apr 2024

Op zondag 7 april zijn onze dansers Kenji en Tommy te gast bij Tussen Kunst en Kids in Kantine Walhalla. De theatertalkshow voor nieuwsgierige kinderen vanaf 7 jaar gaat over kunst en kunsten en wordt gepresenteerd door Joris Lutz en zijn co-host Mazen uit groep 8. Omdat deze show de laatste is van het seizoen gebeurt er iets bijzonders. De show verplaatst halverwege naar de onze studio in HUIS Conny Janssen Danst waar Kenji en Tommy twee duetten dansen voor het publiek van Tussen Kunst en Kids.
Scène uit NEXT | So far, so good. Foto © Martijn Kappers

Tommy Heeffer en Kenji van Nieuwenhuizen dansen sinds augustus 2023 bij Conny Janssen Danst. Ze waren dit seizoen al te zien in DANSLOKAAL 11 in de choreografie Another Moment Ago van Marta & Kim. En momenteel toeren ze door Rotterdam met NEXT | So far, so good., van choreograaf Antonin Comestaz. Uit beide stukken zie je op zondag 7 april een duet en voorafgaand vragen presentator Joris Lutz en zijn co-host Mazen de dansers het hemd van het lijf.

Dansers & vloggers

Vloggers Eliza, Emma en Guus (de drie Zusketiers) kwamen al eerder op bezoek in HUIS Conny Janssen Danst en kregen daar een kijkje achter de schermen. Op 7 april zie je in hun vlog wat ze er allemaal te weten zijn gekomen.

Heb jij nog vragen aan Tommy & Kenji? Ben je benieuwd hoe de werkweek van een danser verloopt? Of ze – naast dansen – nog tijd hebben voor andere hobby’s? Of wat ze het liefste eten als ze op tournee zijn?
Bezoek op zondag 7 april van 15.00 tot 16.45 uur Tussen Kunst & Kids en je komt het allemaal te weten!
Kantine Walhalla
Veerlaan 11, Rotterdam (Katendrecht)

De show is gratis, je kunt gewoon binnenlopen en ergens gaan zitten. Stilzitten is niet verplicht.
(kom iets eerder als je een zitplek wil hebben).

Trailer Tussen Kunst & Kids

NEXT | So far, so good.

Antonin Comestaz|Vondelpark & De Parade

Lees meer

Gerelateerd

NEXT | So far, so good.

voorstelling

Lees meer

DANSLOKAAL 11

voorstelling

Lees meer

Meer nieuws

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst

12 nov ’23: Workshops Xanthe van Opstal (Gaga) & Uri Eugenio