SKVR in voorprogramma ZIEL

Theater Rotterdam

vr 5 apr 2024

Al sinds 2013 werken SKVR en Conny Janssen Danst samen in het jaarlijks terugkerende SKVR Dansmakers project: jonge danstalenten van SKVR werken hierin met inspiratie uit choreografieën van professionele Rotterdamse dansgezelschappen aan eigen dansvoorstellingen. Na voorstellingen als HOME, INSIDE OUT en BROOS, was het dit jaar de voorstelling ZIEL die als uitgangspunt diende voor de drie Dansmakers groepen van SKVR.

Het resultaat van een wekenlang creatie- en repetitieproces werd begin maart van dit jaar gepresenteerd in een uitverkocht HUIS Conny Janssen Danst. In een choreografie van Linda van Dijk, Dorinda Dijs en Agnes Philipsen toonde elke groep dansers een eigen verlangen om voluit te leven. Zoals de personages uit ZIEL brachten zij al dansend een ode aan het leven.

Extra ‘SKVR Dansmakers danst ZIEL’ voorstelling
Wegens succes is deze bijzondere Dansmakers voorstelling op vrijdag 5 april 2024 nogmaals te zien, dit keer in Theater Rotterdam Schouwburg. Voor aanvang van ZIEL door Conny Janssen Danst in de grote zaal, kan het publiek die avond om 19.00 uur in de hal kennismaken met de SKVR dansers en hun vertaling in dans zien van de thematiek uit ZIEL. Een cadeau! Zowel voor het ZIEL-publiek, als voor de dansers die nogmaals hun talenten kunnen laten zien en zo weer nieuwe podium-ervaring opdoen.

Bestel hier tickets voor ZIEL op 5 april en zie voor aanvang de SKVR Dansmakers live.

ZIEL

Theater tour

Lees meer

Gerelateerd

ZIEL

voorstelling

Lees meer

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst

12 nov ’23: Workshops Xanthe van Opstal (Gaga) & Uri Eugenio