Summer Creative i.s.m. Scapino Ballet: inschrijving gesloten

Gepost op: za 15 jun 2024

INSCHRIJVING GESLOTEN – Scapino Ballet Rotterdam en Conny Janssen Danst openen hun deuren tijdens de zomer van 2024. Danstalent van over de hele wereld wordt uitgenodigd om van 21 juli t/m 2 augustus deel te nemen aan een inspirerend en grensverleggend programma vol masterclasses, workshops, lessen, lezingen en presentaties: de Summer Creative.

Bekijk videotrailer

Conny Janssen Danst X Scapino Ballet Rotterdam

Over Summer Creative 2024
Twee gerenommeerde Rotterdamse gezelschappen, twee weken lang, één unieke kans voor dansers en dansstudenten. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in een gevarieerd programma dat wordt verzorgd door choreografen, docenten en dansers van zowel Scapino Ballet Rotterdam als Conny Janssen Danst.

Je maakt kennis met repertoire uit verschillende voorstellingen en wordt uitgedaagd tot nieuwe bewegingsvormen. Train jouw danstechnische vaardigheden en ontwikkel jouw creativiteit en eigenheid als danser in diverse creatieprocessen. Beide weken worden afgesloten met een studiopresentatie.

Daarnaast worden er vele activiteiten buiten het lesprogramma georganiseerd met als doel om deelnemers, dansers, docenten en choreografen van beide gezelschappen dichter bij elkaar te brengen. Wil jij werken aan jouw kwaliteiten als podiumkunstenaar en je laten onderdompelen in de Rotterdamse danswereld? Meld je gauw aan voor de online auditie! Aanmelden kan tot 25 maart.

Praktische info
Data: Zondag 21 juli t/m vrijdag 2 augustus 2024
Tijden: 10:00 – 17:30 + avondprogramma
Locaties:
Scapino Ballet Rotterdam, Eendrachtsstraat 8, 3012 HE Rotterdam
HUIS Conny Janssen Danst, Dolf Henkesplein 3, 3072 LN Rotterdam
Cursusgeld: €995,-
Accommodatie (optioneel): €550,- (beperkt aantal plekken beschikbaar)

Procedure
Vanaf 22 januari kun je jouw online auditie indienen via het auditieformulier. De deadline is 25 maart of wanneer wij het maximaal aantal inzendingen hebben ontvangen.

Alle informatie aangaande de selectieprocedure en toelatingseisen vind je hier.

  • 22 januari | Online auditie open
  • 25 maart | Online auditie sluitingsdatum
  • 8 april | Bekendmaking uitslag audities

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst