Bouw mee aan onze toekomst

Als we iets hebben geleerd in onzekere tijden is het wel dat Vrienden onmisbaar zijn. Met de steun en het vertrouwen van de Vrienden kan Conny Janssen Danst doorbouwen aan de toekomst van HUIS Conny Janssen Danst. Een bruisende plek met ruimte voor makerstalent, waar jonge dansers hun carrière kunnen starten en waar dansers uit de wijk elkaar ontmoeten.

Helpt u ook mee onze toekomst veilig te stellen? Sluit u aan bij het gezelschap en word Vriend! Dit kan via het formulier onderaan deze pagina.

Aantal vrienden op dit moment

390

De steun van onze Vrienden

De bijdrages van Vrienden hielpen ons eerder met de inrichting van de nieuwe studio’s in HUIS Conny Janssen Danst op Katendrecht. Ook de speciaal gemonteerde digitale versie van de voorstelling FRAMED is mede mogelijk gemaakt door onze Vrienden. Van nieuwe balletvloeren tot een creatieve, online oplossing ten tijde van een pandemie: de steun en het vertrouwen van onze Vrienden geven ons ruimte.

Vriend worden kan vanaf €50 per jaar. Als Vriend wordt u als eerste op de hoogte gebracht van voorstellingen en activiteiten. U wordt uitgenodigd voor exclusieve kijkjes backstage, bijzondere ontmoetingen en inspirerende bijeenkomsten.

Vrienden zijn onmisbaar

Conny Janssen Danst

Geven met belastingvoordeel

Wilt u Conny Janssen Danst steunen met een eenmalige of periodieke gift en profiteren van (extra) belastingvoordeel? Meer info over giften.

Dans in uw testament?

Een heel bijzondere manier van geven is door middel van een legaat, een in uw testament omschreven gift, bedrag of percentage van uw nalatenschap. Denkt u erover om Conny Janssen Danst op te nemen in uw testament of wilt u meer informatie, dan horen wij dat graag en nemen wij persoonlijk contact met u op. Meer informatie over nalaten aan kunst en cultuur is tevens te vinden op de website van Ik was hier.

Meer informatie

Heeft u vragen over Vriendschap of giften?

Sarah den Engelse

Publiciteit & Marketing

Mail Sarah Bel 010 452 99 12

Stichting Vrienden van Conny Janssen Danst is aangemerkt als Culturele ANBI. Ten behoeve van de ANBI status publiceert Conny Janssen Danst gegevens via deze website.

Steun ons

Vriend blijven

na het eerste jaar

Lees meer

Wijzigen gegevens

Vrienden

Lees meer

Giften

Eenmalig op periodiek

Lees meer