De seizoensopeningen staan weer voor de deur. Eind augustus, begin september is de periode waarin theaterminnend Nederland voorproefjes krijgt voorgeschoteld van de plannen van gezelschappen en theaters in het nieuwe seizoen. Conny Janssen Danst is van de partij op de UITmarkt in Amsterdam, het Haags Uitfestival en het gloednieuwe evenement 24 uur Cultuur in Rotterdam.
Met live previews gunt Conny Janssen een kijkje achter de schermen van de jubileumvoorstelling LIFE-LIVE!, die van november 2011 t/m januari 2012 langs de Nederlandse theaters tourt. Hieronder een overzicht van de, veelal gratis te bezoeken, optredens van Conny Janssen Danst in augustus en september.

ZO 28 AUG
UITMARKT AMSTERDAM

Preview LIFE-LIVE!
Waar? Stadsschouwburg Amsterdam
Wat? Openbare repetitie LIFE-LIVE! waarin Conny Janssen en haar dansers het publiek kennis laten maken met de choreografie COMMON GROUND.
Aanvang: 15.00 uur
Toegang: Gratis

Workshop Winston Arnon
Waar? Informatiemarkt Museumplein
Wat? Beklim zelf het podium! Danser Winston Arnon leert je de fijne kneepjes van het dansvak in een 1 uur durende, energieke dansworkshop.
Aanvang: 16.30 uur
Toegang: Gratis

ZO 4 SEP
HAAGS UITFESTIVAL / OPEN DAG LUCENT DANSTHEATER

Preview LIFE-LIVE!
Waar? Lucent Danstheater, Den Haag
Wat? Openbare repetitie LIFE-LIVE! waarin Conny Janssen en haar dansers het publiek kennis laten maken met de choreografie COMMON GROUND. Deze preview wordt voorafgegaan door een kort interview van Samuel Wuersten met Conny Janssen.
Aanvang: 16.00 uur
Toegang: Gratis

ZA 10 SEP
24 UUR CULTUUR ROTTERDAM

Preview LIFE-LIVE!
Waar? Studiotheater Scapino Ballet Rotterdam
Wat? Als onderdeel van een uitgebreid programma van Dans uit Rotterdam, gunnen Conny Janssen en 10 dansers het publiek een kijkje achter de schermen van de jubileumvoorstelling LIFE-LIVE! (tour: nov-jan) in een openbare repetitie van de choreografie COMMON GROUND.
Aanvang: 17.00 uur
Toegang: €5,- (Gratis met passe-partout voor 24 uur Cultuur)

Preview LIFE-LIVE! & filmdocu BLANCO
Waar? De Gouvernestraat, Rotterdam
Wat? Als onderdeel van een uitgebreid programma van Dans & Theater , gunnen Conny Janssen en 10 dansers het publiek een kijkje achter de schermen van de jubileumvoorstelling LIFE-LIVE! (tour: nov-jan) in een openbare repetitie van de choreografie COMMON GROUND.
Aanvang: 19.00 uur
Toegang: €5,- (Gratis met passe-partout voor 24 uur Cultuur)

! Bovendien wordt in de filmzaal om 17.30 en om 19.30 uur de filmdocu Blanco vertoond.

ZO 11 SEP
24 UUR CULTUUR ROTTERDAM

Mind Your Step
Waar? Rotterdamse Schouwburg, Pathé, De Doelen en Schouwburgplein
Wat? Een smakelijke reis langs theater, dans, film en muziek op en rond het Schouwburgplein. Tijdens Mind your step staat er een unieke 120 meter lange tafel die de afstand tussen de Rotterdamse Schouwburg en De Doelen overbrugt. Een unieke tafel waar koks koken, serveersters de drankjes inschenken, waar u mensen ontmoet en waarop de dansers van Conny Janssen Danst dansen.
Aanvang: 14.00, 14.30, 15.00, 15.30 & 16.00 uur
Toegang: €15,- (€6,- met Passe-partout voor 24 uur cultuur) kaarten via Rotterdamse Schouwburg

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL