Vanaf eind augustus begint het nieuwe culturele seizoen weer, en dat wordt in veel steden met feestelijke festivals ingeluid. Conny Janssen Danst is daarom in augustus en september veel te zien in het land met voorproefjes uit de adembenemende voorstelling HOW LONG IS NOW. Bijzonder zijn de openbare repetities, waarbij Conny Janssen het publiek de wereld achter de schermen laat zien. Met haar elf dansers repeteert zij op het toneel, en het publiek is dus getuige van het ontstaan en verfijnen van een voorstelling. Een unieke kans!
Opening Uitmarkt Amsterdam
Vrijdag 30 augustus
Vanaf 21.15 uur
Museumplein, Amsterdam en Nederland 2

Misschien wel de jaarlijkse officièle opening van het culturele seizoen in Nederland: de Uitmarkt Amsterdam. We zijn dan ook vereerd dat Conny Janssen Danst met een fragment uit HOW LONG IS NOW in het openingsprogramma staat van de Uitmarkt, op het Museumplein. Mét live muziek van de vijf mannen van Alamo Race Track!
De NTR is erbij, en zend de opening live uit op Nederland 2, vanaf 21.15 uur.

Openbare repetitie op Uitfeest Utrecht
Zondag 1 september
13.00 uur
Stadsschouwburg Utrecht

Repetities die normaal achter gesloten deuren van de dansstudio plaatsvinden, nu zomaar toegankelijk voor het publiek, gratis! Kijk en luister hoe Conny Janssen haar dansers klaarstoomt voor de theatertournee van HOW LONG IS NOW.

Openbare repetitie op Uitmarkt Amsterdam
Zondag 1 september
16.00 uur
Stadsschouwburg Amsterdam

Unieke kans! Zie hoe Conny Janssen met haar dansers werkt aan de metamorfose van de locatievoorstelling HOW LONG IS NOW naar een versie voor het theater.

Openbare repetitie op het Haags Uitfestival
Zondag 8 september
12.00 uur
Lucent Danstheater, Den Haag

Tijdens de Open Dag van het Lucent Danstheater krijgt het publiek de unieke kans Conny Janssen aan het werk te zien met de dansers tijdens een open repetitie van HOW LONG IS NOW.

Bijzonder duet tijdens 023 uur Haarlem cultuur
Zaterdag 14 september
Aanvang nog niet bekend
Toneelschuur, Haarlem

Voor het gloednieuwe evenement 023 uur Haarlem Cultuur, betreden 2 prachtige dansers het toneel van de Toneelschuur, voor een duet uit de voorstelling HOW LONG IS NOW.

Openbare repetitie tijdens 24 uur cultuur Rotterdam
Zaterdag 14 september
21.45 uur
Rotterdamse Schouwburg

Samen met collega’s van Scapino Ballet Rotterdam en Dansateliers, stelden we een programma boordevol Rotterdamse dans samen in de Rotterdamse Schouwburg. Speciaal voor 24 uur cultuur!

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst