http://www.youtube.com/watch?v=i3JAXXi5wP8
Op 21 augustus was het aan de 7 overgebleven dansers van VUIL&GLASS en acht cellisten van Cello Octet Amsterdam de eer om de Juliet tent te betreden op de zonnige zaterdag van Lowlands 2010.

De slow motion paradetocht van de dansers over het festivalterrein trok al de nodige aandacht. Festivalgangers liepen in slow motion mee, filmden en fotografeerden of vroegen zich af: ‘ga ik nou zo hard, of lopen zij nou zo langzaam?’ In ieder geval heeft het voldoende mensen nieuwsgierig gemaakt naar VUIL&GLASS want al een half uur voor aanvang van de voorstelling stond er een enorme rij voor de ingang van de Juliet tent. Zo’n 200 mensen moesten teleurgesteld worden, want de Juliet was vol! En dat hebben dansers en cellisten geweten.

Het applaus na afloop was laaiend en oorverdovend. Een enkeling stoorde zich aan de muziek uit een naastgelegen tent, zo valt te lezen in de recensie van 3voor12, maar over het algemeen waren de reacties zoals die van Jan Vollaard (NRC) op twitter: ”Conny Janssen Danst op Lowlands deed mij na een briljant mooie voorstelling grijpen naar het complete werk van Philip Glass. Rock & roll!”

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst