Droom mee: De Belofte

vr 29 jan 2021

Conny Janssen Danst droomt samen met 400 andere culturele instellingen de theaterzalen weer vol. Met De Belofte delen we een cadeau met iedereen die de cultuursector een warm hart toedraagt.

Het kunstwerk, bestaande uit een column en een video, gaat over de belofte van een lege zaal, waarin de magie van wat straks weer kan en mag sluimert. De 400 theaters, podia, producenten, impresariaten, academies, sectorinstellingen, festivals, koren, orkesten, ensembles, dans- & theatergezelschappen kijken reikhalzend uit naar het moment dat de deuren van de theaters weer wijd open gaan. Voor Conny Janssen Danst is dat het moment dat we voor het eerst de nieuwe voorstelling FRAMED mogen presenteren. Bekijk De Belofte op www.droom-mee.nl.

Uri Eugenio in De Belofte

In De Belofte spreken Hans van Manen (dans), Peter Pannekoek (cabaret), Soumaya Ahouaoui (toneel), Jaap van Zweden (muziek) en Simone Kleinsma (musical) de op tekst gezette hoop uit. Er werd samen gewerkt met danser Uri Eugenio (LeineRoebana) en een viertal pianisten: Hannes Minnaar, Yang Yang Cai, Helena Basilova en Iris Hond. Regisseur van de video is Katja Akkerman.

De sector belooft alvast 400 kaarten voor de bezoekers te reserveren. Als straks de deuren weer open gaan, maakt het publiek kans om 2 kaarten voor een voorstelling of concert te winnen. In een volle zaal, waarmee de belofte werkelijkheid wordt.

Kijk voor meer informatie, de column, video en de winactie op www.droom-mee.nl

|||Uri Eugenio in De Belofte

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst