Conny Janssen Danst bestaat dit seizoen 20 jaar en dat is voor ons reden om ons team te versterken met een aantal creatieve twintigers! Momenteel trekken de jonge dansers van MEER RUIS langs Nederlandse en Zwitserse theaters om in mei vier avonden terug te keren naar theater de Gouvernestraat in Rotterdam. Behalve de voorstelling, organiseren we daar een minifestival waar de bezoekers op allerlei verschillende manieren ruis kunnen zien, voelen, horen en beleven. Om dit te realiseren gaan we de samenwerking aan met jonge creatievelingen. FEEST, JONG, VERNIEUWING en TWINTIG, dat zijn de sleutelwoorden voor de deze Club van 20ers!
Afgelopen december startten we de zoektocht naar een vijftal creatieve 20ers uit Rotterdam, jonge mensen in de leeftijd van 20 tot 30 jaar, die als ambassadeur én adviseur voor Conny Janssen Danst te werk gaan. We zochten jonge creatievelingen in de volgende disciplines: fotografie, audiovisueel ontwerp, grafisch vormgeven, en organisatie. De aanmeldingen stroomden binnen en na vele leuke gesprekken hebben we de keuze gemaakt om met de volgende 5 talenten in zee te gaan:

Shafelly Snijders / Filmmaker
Anouk van Mil / Grafisch ontwerper
Lieke van den Berge / Grafisch ontwerper
Yoska Bosch / Fotografe
Martine Bitter / Organisatorisch talent.
Er is nog een 6e twintiger bij de club betrokken. Jessie Lansbergen ondersteunt waar nodig en denkt mee in het creatieve proces.

Door middel van verschillende inspiratiebijeenkomsten, waarbij de talenten in gesprek kunnen gaan met Conny Janssen Danst en ons netwerk, zullen zij een randprogrammering en publiciteitsplan ontwikkelen die vooral toegespitst zijn op jongeren. Ben je benieuwd naar het resultaat en wil je meer weten over de Club van 20ers? Houd onze website dan goed in de gaten en kom 10 t/m 13 mei naar Theater de Gouvernestraat in Rotterdam!

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL