Makers DANSLOKAAL 7 bekend

di 4 jun 2019

Net als in de afgelopen jaren begint Conny Janssen Danst het theaterseizoen weer met DANSLOKAAL, hét talentontwikkelingsproject waarin jonge makers nieuw werk maken voor en met de dansers van het gezelschap. Met DANSLOKAAL zet Conny Janssen Danst jaarlijks de deuren open voor een bonte verzameling makers. Voor elke aflevering selecteert artistiek leider Conny Janssen in samenwerking met creatieve partners Dansateliers en Korzo nieuw talent met diverse achtergronden. Voor deze zevende editie van DANSLOKAAL zijn de volgende choreografen geselecteerd:

Jason Mabana (Conny Janssen Danst)
Rutkay Özpinar (Korzo)
Joseph Simon (Dansateliers)

Klik op de namen van de choreografen om hun biografieën te lezen. Vanaf augustus duiken zij de studio in om met de dansers het creatieproces in te gaan. Extra bijzonder aan deze editie is dat het de àllerlaatste editie is in de oude studio aan de ‘s-Gravendijkwal, voordat Conny Janssen Danst verhuist naar Katendrecht.

Wat deze nieuwe samenwerking oplevert?
Ontdek het tussen 5 september en 2 oktober 2019 tijdens de voorstellingsavonden in de studio van Conny Janssen Danst in Rotterdam of tijdens de theatertour.
Bekijk hier alle speeldata en ticketinfo van DANSLOKAAL 7.

Foto: Rob Hogeslag

Gerelateerd

Joseph Simon

medewerker

Lees meer

Rutkay Özpinar

medewerker

Lees meer

Jason Mabana

medewerker

Lees meer

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst