Sfeerfilm Monuments in Solitude

do 2 jul 2020

Beleef het bijzondere soloprogramma en tevens de eerste echte voorstelling voor publiek in Huis Conny Janssen Danst met de sfeerfilm Monuments in Solitude die we maakten i.s.m Davide Bellotta.
scroll verder voor de video

Toen op 13 maart 2020 een streep door de zomerprogrammering van het gezelschap ging, ontsproot in het hoofd van Conny Janssen binnen no time een nieuw concept voor de dansers: Monuments in Solitude.  Waar het precies toe zou leiden, was aanvankelijk onbekend en gezien het experimentele karakter misschien ook niet geschikt voor publiek. Echter: De dansers ontwikkelden – in sociale isolatie – stuk voor stuk ‘persoonlijke, indringende, actuele‘ solo die een publiek verdienden.  De aangekondigde versoepelingen vanaf 1 juni maakten dat gelukkig mogelijk en zo zagen van 11 t/m 28 juni in totaal zo’n 650 bezoekers voor het eerst sinds drie maanden weer live dans. In het nieuwe Huis Conny Janssen Danst!

Voor wie erbij was of het juist gemist heeft maar toch wil meekijken, maakten we in samenwerking met filmmaker (en oud-Conny Janssen Danst danser) Davide Bellotta van Three Hands deze sfeerfilm.

Vanaf nu is het mogelijk om een vrijwillige bijdrage te doen voor het bekijken van onze videocontent. We zijn blij met elk bedrag. Ook leuk: word Vriend!

Voorstellingen bijgeboekt in Amsterdam, Haarlem & Rotterdam 
Enkele solo’s uit Monuments in Solitude zijn aan het einde van de zomer opnieuw te zien:
27-30 augustus: Amsterdamse Bostheater
8 september: Toneelschuur Haarlem
9, 10, 11 oktober: Theater Rotterdam Schouwburg
Bekijk hier de voorstellingspagina voor meer info, speeltijden en kaartverkoop

Foto: Salih Kiliç

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst