Word Vriend

Bouw mee aan onze toekomst

Conny Janssen Danst is al sinds 1992 een bruisend, Rotterdams dansgezelschap onder de artistieke leiding van choreografe Conny Janssen. Een gezelschap dat bijzondere voorstellingen met livemuziek maakt en met veel succes door het hele land reist. Een gezelschap waar grootse locatieprojecten vorm krijgen, jonge dansers zich kunnen ontwikkelen, makerstalent volop de ruimte krijgt en multidisciplinaire projecten in gang worden gezet. Door Vriend te worden draagt u een steentje bij aan de toekomst van Conny Janssen Danst. Dit kan via het formulier onderaan deze pagina.

Huis Conny Janssen Danst
Sinds oktober 2019 is het gezelschap gevestigd in Fenix 1 op Katendrecht. Het Huis Conny Janssen Danst is meer dan stenen alleen: het gaat om het maken van verbindingen met publiek en stad, over gulheid en delen, over kwaliteit, creativiteit en betrokkenheid – altijd met de dans als vertrekpunt.

Moed houden in onzekere tijden
Ook voor Conny Janssen Danst heeft de COVID-19 pandemie helaas gevolgen. Mede dankzij de steun van de Vrienden kunnen de dansers toch doorwerken. Voor het project Monuments in Solitude werkten de dansers individueel in de nieuwe studio’s aan een solo. In juni was het resultaat maar liefst 46 keer te zien in onze studio, met telkens 14 bezoekers op 1,5 meter afstand. Op dit moment vinden de voorstellingen van DANSLOKAAL 8 plaats. Na twee weken voorstellingen in Huis Conny Janssen Danst nog on tour te zien t/m 7 november.

Danser Martijn Kappers werkt alleen in de studio aan zijn solo.

Zeker in deze onzekere tijden kunnen we de steun van onze Vrienden goed gebruiken. Vriend worden kan vanaf €50,- per jaar. Daarvoor wordt u uitgenodigd voor exclusieve kijkjes backstage, bijzondere ontmoetingen en inspirerende bijeenkomsten. Bij een jaarlijkse donatie vanaf €100,- ontvangt u bovendien 1 premièrekaart per jaar en bij een jaarlijkse donatie van €250,- of meer ontvangt u er zelfs twee.

Eenmalige of periodieke gift
Wilt u ons steunen zonder dat u daar een specifieke tegenprestatie voor ontvangt, maar wel profiteert van (extra) belastingvoordeel? Dan is een eenmalige of periodieke gift mogelijk. De belastingdienst heeft Stichting Vrienden van Conny Janssen Danst aangemerkt als Culturele ANBI, waardoor uw belastingvoordeel kan oplopen tot maar liefst 52%. Meer info.

Dans in uw testament?
Een heel bijzondere manier van geven is door middel van een legaat, een in uw testament omschreven gift, bedrag of percentage van uw nalatenschap. Denkt u erover om Conny Janssen Danst op te nemen in uw testament, dan horen wij dat graag en nemen persoonlijk contact met u op.

Stichting Vrienden van Conny Janssen Danst is aangemerkt als Culturele ANBI. Ten behoeve van de ANBI status publiceert Conny Janssen Danst gegevens via deze website.

‹ Terug
Meer informatie
Publiciteit, Marketing & Vrienden

Sarah den Engelse
sarah@connyjanssendanst.nl

Zakelijk leider

Rick Spaan
rick@connyjanssendanst.nl

Giften

Wilt u Conny Janssen Danst steunen zonder dat u daar een specifieke tegenprestatie voor ontvangt, maar wel profiteert van (extra) belanstingvoordeel? Dan is…

ANBI gegevens

Stichting Vrienden van Conny Janssen Danst is aangemerkt als Culturele ANBI en is als volgt geregistreerd: Stichting Vrienden van Conny Janssen Danst RSIN/fiscaal (identificatienummer)…

Wijzigen gegevens

Vrienden van Conny Janssen Danst kunnen met onderstaand formulier hun gegevens wijzigen, zoals contactgegevens, donatiebedrag en IBAN nummer. Bent nog geen Vriend? Meld…

Info over de Geefwet

Als u geeft aan cultuur, doneert u niet alleen geld. U geeft Conny Janssen Danst de kans om te bouwen aan een toekomst…

Vriend in the picture: Sandra Benschop

Sandra Benschop is Vriend van Conny Janssen Danst sinds 2012 en bouwt op deze manier mee aan de toekomst van het gezelschap. Na…

Steun ons
NL