Word Vriend

Bouw mee aan onze toekomst

FOR ENGLISH INFO CLICK HERE

Als we iets hebben geleerd in onzekere tijden is het wel dat Vrienden onmisbaar zijn. Met de steun en het vertrouwen van de Vrienden kan Conny Janssen Danst doorbouwen aan de toekomst van Huis Conny Janssen Danst. Een bruisende plek met ruimte voor makerstalent, waar jonge dansers hun carrière kunnen starten en waar dansers uit de wijk elkaar ontmoeten. Helpt u ook mee onze toekomst veilig te stellen? Sluit u aan bij het gezelschap en word Vriend! Dit kan via het formulier onderaan deze pagina.

Het aantal Vrienden van Conny Janssen Danst op dit moment:

394

Laat u de teller verspringen door ook Vriend te worden?

De steun van onze Vrienden
De bijdrages van Vrienden hielpen ons eerder met de inrichting van de nieuwe studio’s in Huis Conny Janssen Danst op Katendrecht. Ook de speciaal gemonteerde digitale versie van de voorstelling FRAMED is mede mogelijk gemaakt door onze Vrienden. Van nieuwe balletvloeren tot een creatieve, online oplossing ten tijde van een pandemie: de steun en het vertrouwen van onze Vrienden geven ons ruimte.

Vriend worden kan vanaf €50 per jaar. Als Vriend wordt u als eerste op de hoogte gebracht van voorstellingen en activiteiten. U wordt uitgenodigd voor exclusieve kijkjes backstage, bijzondere ontmoetingen en inspirerende bijeenkomsten.

Zelf Vriend worden? Dit kan via het formulier onderaan deze pagina.
Iemand anders Vriend maken? Geef hier Vriendschap cadeau!

Geven met belastingvoordeel
Wilt u Conny Janssen Danst steunen met een eenmalige of periodieke gift en profiteren van (extra) belastingvoordeel? Meer info over giften.

Dans in uw testament?
Een heel bijzondere manier van geven is door middel van een legaat, een in uw testament omschreven gift, bedrag of percentage van uw nalatenschap. Denkt u erover om Conny Janssen Danst op te nemen in uw testament of wilt u meer informatie, dan horen wij dat graag en nemen wij persoonlijk contact met u op.
Meer informatie over nalaten aan kunst en cultuur is tevens te vinden op de website van Ik was hier.

Stichting Vrienden van Conny Janssen Danst is aangemerkt als Culturele ANBI. Ten behoeve van de ANBI status publiceert Conny Janssen Danst gegevens via deze website.

‹ Terug
Meer informatie
Publiciteit, Marketing & Vrienden

Sarah den Engelse
sarah@connyjanssendanst.nl

Zakelijk leider

Rick Spaan
rick@connyjanssendanst.nl

Geef Vriendschap cadeau

Wat is er nu leuker dan een Vriendschap cadeau geven… of krijgen? Vul uw gegevens in én van degene aan wie u een…

Giften

Wilt u Conny Janssen Danst steunen met een eenmalige of periodieke gift en profiteren van (extra) belastingvoordeel? Alle giften, hoe klein of groot…

ANBI gegevens Stichting Vrienden van Conny Janssen Danst

Een ANBI is een instelling die zich voor minstens 90% inzet voor het algemeen nut. Een ANBI is vrijgesteld van schenkbelasting. Voor een…

Wijzigen gegevens

Vrienden van Conny Janssen Danst kunnen met onderstaand formulier hun contactgegevens wijzigen. In het geval u uw donatiebedrag wilt wijzigen, kunt u een…

Steun ons
NL