© Andreas Terlaak

HOME online

Stream voor thuis

1 dec - 8 jan 2023

De theatertour van de remake van HOME was in het voorjaar van 2022 de eerste grote zaal voorstelling van Conny Janssen Danst die sinds de lockdowns weer live in het theater te zien was. Wie de voorstelling in het theater heeft gemist of nogmaals wilt zien, kan in de decembermaand de speciale film editie van HOME bekijken als on demand stream.

Streamtickets

Met een stream ticket kijk je HOME t/m 8 januari 2023 op een moment waarop dat jou uitkomt.
Streamtickets zijn te bestellen via onderstaande link en bieden 48 uur toegang tot de video.

Bestel hier 'HOME' on demand

Over de film
Conny Janssen, dansers, het artistiek team en Maarten Vos maakten met oud-danser en filmmaker Davide Bellotta tijdens de lockdown van begin ’22 in het (voor publiek) gesloten Theater aan de Schie een bijzondere filmversie HOME. Kruip dicht op de huid van dansers en cellist en ervaar op een nieuwe manier hoe in HOME mensen op zoek zijn naar wat hen verbindt.

Over de voorstelling
HOME is een hernieuwde versie van de succesvolle voorstelling uit 2017 en draait om de vraag wat ‘thuis’ betekent. Het is vaak meer dan stenen, meer dan een fysieke ruimte. Wat maakt dat je je thuis voelt, waar ben je thuis? Is het een plek, de mensen om je heen, of gaat het om een ‘sense of belonging’?

Met de coronapandemie krijgt het begrip ‘thuis’ een nieuwe lading en is de voorstelling zelfs actueler dan ooit. De filmversie duurt 1 uur en 15 minuten.

Muziek
Tijdens de tournee van HOME was de livemuziek afwisselend in handen van Maarten Vos en Karel Bredenhorst. In de film zien we Maarten Vos op cello. Maarten Vos is samen met Michel Banabila eveneens verantwoordelijk voor de muzikale composities.

Foto © Andreas Terlaak
Foto © Andreas Terlaak
Foto © Andreas Terlaak
© Andreas Terlaak
Foto © Andreas Terlaak
Foto © Andreas Terlaak
...een intens troostrijke ervaring in een verwarrende tijd. de Volkskrant

Bekijk hieronder enkele ‘making of’ video’s:

HOME film

Behid the scenes pt 1

HOME film

Behind the scenes pt 2

HOME film

Behind the scenes pt 3

Credits

Muziek compositie en uitvoering

Maarten Vos

Muziek compositie

Michel Banabila

Decorontwerp

Thomas Rupert

Lichtontwerp

Remko van Wely

Kostuumontwerp

Babette van den Berg

Dramaturgie

Judith Wendel

Regisseur registratie, camera & edit

Dansers

Toon Theunissen Sophie Tukker Carmine Vigliotti Sarah Zechut Martijn Kappers Remy Tilburg Maud Huizing Liza Wallerbosch Hiro Murata Tu Ngoc Hoang Yanaika Holle Adi Amit Mariko Shimoda Ovidi Álvarez Ferré

Choreografie

Conny Janssen

Repetitor & camera

Erik Spruijt

Geluidstechniek

Martin Brons