HOME online

Stream voor thuis

FOR ENGLISH CLICK HERE

De theatertour van de remake van HOME komt ten einde. Wie de voorstelling in het theater heeft gemist of nogmaals wilt zien, kan t/m 7 mei 2022 de speciale film editie van HOME bekijken als on demand stream.
Foto boven: © Andreas Terlaak

De film editie ging op donderdag 7 april online in première en is een maand lang beschikbaar als stream. Met een stream ticket kijk je HOME t/m 7 mei 2022 op een moment waarop dat jou uitkomt.
Streamtickets zijn te bestellen via onderstaande link en bieden 48 uur toegang tot de video.
BESTEL STREAMTICKET EN KIJK ‘HOME’ ON DEMAND >>

Conny Janssen, dansers, het artistiek team en Maarten Vos maakten met oud-danser en filmmaker Davide Bellotta tijdens de lockdown van begin ’22 in het (voor publiek) gesloten Theater aan de Schie een bijzondere filmversie HOME. Kruip dicht op de huid van dansers en cellist en ervaar op een nieuwe manier hoe in HOME mensen op zoek zijn naar wat hen verbindt.

Over de voorstelling
HOME is een hernieuwde versie van de succesvolle voorstelling uit 2017 en draait om de vraag wat ‘thuis’ betekent. Het is vaak meer dan stenen, meer dan een fysieke ruimte. Wat maakt dat je je thuis voelt, waar ben je thuis? Is het een plek, de mensen om je heen, of gaat het om een ‘sense of belonging’?
Met de coronapandemie krijgt het begrip ‘thuis’ een nieuwe lading en is de voorstelling zelfs actueler dan ooit.
De filmversie duurt inclusief backstage beelden 1 uur en 20 minuten.

Muziek
Tijdens de tournee van HOME was de livemuziek afwisselend in handen van Maarten Vos en Karel Bredenhorst. In de film zien we Maarten Vos op cello. Maarten Vos is samen met Michel Banabila eveneens verantwoordelijk voor de muzikale composities.


BESTEL STREAMTICKET EN KIJK HOME ON DEMAND >>

de Volkskrant

...een intens troostrijke ervaring in een verwarrende tijd.

Apr 22 — Mei 22
print
Pers

Login

  • Vul hier in voor welke titel u publiceert
    U kunt deze stap ook overslaan
    U kunt deze stap ook overslaan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
NL