De seizoensopeningen staan weer voor de deur. Eind augustus, begin september is de periode waarin theaterminnend Nederland voorproefjes krijgt voorgeschoteld van de plannen van gezelschappen en theaters in het nieuwe seizoen. Conny Janssen Danst is van de partij op de UITmarkt in Amsterdam, Stad Als Podium Haarlem en 24 uur Cultuur in Rotterdam.
Met live previews gunt Conny Janssen een kijkje achter de schermen van de locatievoorstelling HOW LONG IS NOW, die in augustus in Vlissingen en in november in Rotterdam te zien is. Hieronder een overzicht van de, veelal gratis te bezoeken, optredens van Conny Janssen Danst in augustus en september.

ZO 26 AUG
UITMARKT AMSTERDAM

Preview HOW LONG IS NOW
Waar? Stadsschouwburg Amsterdam
Wat? Openbare repetitie HOW LONG IS NOW waarin Conny Janssen en haar dansers het publiek kennis laten maken met de choreografie voor de nieuwste locatievoorstelling.
Aanvang: 12.00 uur
Toegang: Gratis

ZO 9 SEP
STAD ALS PODIUM, HAARLEM

Preview HOW LONG IS NOW
Waar? Toneelschuur
Wat? Openbare repetitie HOW LONG IS NOW waarin Conny Janssen en haar dansers het publiek kennis laten maken met de choreografie voor de nieuwste locatievoorstelling.
Aanvang: 13.00 uur
Toegang: Gratis

ZO 16 SEP
24 UUR CULTUUR ROTTERDAM

In een gezamenlijk programma presenteren vier Rotterdamse dansgezelschappen fragmenten en previews van choreografieèn die later dit seizoen in de Rotterdamse theaters te zien zijn. Ook vinden er tussendoor interviews plaats met de makers en kun je voor aanvang gratis dansworkshops volgen!

Dansworkshop
Waar? Dansstudio SKVR, Aert van Nesstraat 45
Wat? Dansen op een locatie die eigenlijk niet voor dans gemaakt is? Dat vraagt wat van een danser! Hoe ga je te werk? Onder leiding van een professionele danser leer je de ins en outs van dansen op locatie en studeer je een fragment in uit de locatievoorstelling ‘HOW LONG IS NOW’.
Aanvang: 13.00 uur
Toegang: Gratis (Aanmelden vanaf een half uur voor aanvang aan de deur)

Preview HOW LONG IS NOW
Waar? Studiotheater SKVR, Aert van Nesstraat 45
Wat? Als onderdeel van een uitgebreid programma van Dans uit Rotterdam, gunnen Conny Janssen en 10 dansers het publiek een kijkje achter de schermen van de nieuwste locatievoorstelling in een openbare repetitie van HOW LONG IS NOW.
Aanvang: 15.30 uur
Toegang: €5,- (kaartverkoop vanaf een half uur voor aanvang aan de deur)

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL