Online bezoek van Vrienden en vrijwilligers

wo 13 jan 2021

Camera, lights… en live! Vrijdag 8 januari ontvingen wij via Zoom onze Vrienden en vrijwilligers in de studio tijdens een repetitie voor FRAMED. Zij keken mee met het maakproces en zagen previews van de nieuwe voorstelling.

Normaal nodigen wij onze gewaardeerde Vrienden en vrijwilligers uit voor een echt bezoekje aan de studio, om Conny Janssen en de dansers live te ontmoeten, maar in verband met corona was dat nu niet mogelijk. In plaats daarvan brachten zij een online bezoek aan de studio!

Zij hoorden alles over FRAMED: de nieuwe voorstelling waarin we twaalf personages observeren die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Met een mozaïek aan vertellingen ontdekken we in de voorstelling wat hen verbindt. Na de repetitie voor FRAMED was er de gelegenheid om alles te vragen aan Conny Janssen en de dansers.

Conny Janssen en de dansers tijdens de Zoommeeting

We zijn dankbaar om zoveel betrokken Vrienden en vrijwilligers op deze manier toch te kunnen ontmoeten in deze tijd. Ook dit soort exclusieve meetings meemaken – nu online, maar in de toekomst weer in Huis Conny Janssen Danst? Word ook Vriend! Als Vriend bouwt u mee aan de toekomst van het gezelschap en profiteert u van leuke extra’s. Vriend worden kan via het formulier onderaan deze pagina.

De dansers tijdens de online openbare repetitie
Conny Janssen en dansers tijdens de Zoommeeting|Conny Janssen en de dansers tijdens de Zoommeeting|De dansers tijdens de online openbare repetitie|Conny Janssen en de dansers tijdens de Zoommeeting|Duet door Tu Hoang en Yanaika Holle|

Meer nieuws

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst

12 nov ’23: Workshops Xanthe van Opstal (Gaga) & Uri Eugenio

15 okt ’23: Workshops Marta & Kim + Rutkay Özpinar