Musici INSIDE OUT bekend

do 20 nov 2014

Voor de livemuziek in INSIDE OUT stelt Conny Janssen een verrassend, speciaal voor deze voorstelling samengesteld, muzikaal gezelschap samen bestaande uit singer-songwriter iET, gitarist en multi-instrumentalist Budy Mokoginta, cellist Jonas Pap (bekend van Red Limo String Quartet en Kyteman’s Orchestra) en toetsenist Pieter de Graaf (Kyteman Orchestra en Wouter Hamel).

Na het overweldigende succes van de locatievoorstelling MIRROR MIRROR (juni/juli 2014) in de Onderzeebootloods in Rotterdam gaat in februari 2015 weer een nieuwe voorstelling voor de grote zaal van het theater in première: INSIDE OUT, het nieuwste werk voor het theater sinds ZOUT in 2011.

In INSIDE OUT schittert niet alleen een groot, avontuurlijk dansersensemble van 13 dansers bestaande uit jonge talenten en bekende gezichten. Een viertal musici werkt momenteel voor het eerst samen aan nieuwe composities en bewerkingen gebaseerd op thema’s van Bach. De komende weken stellen we de vier middels interviews graag voor. En van 30 januari t/m 16 mei 2015 zijn ze live on stage te zien en horen. Bekijk hier de speellijst voor een theater in de buurt.

Lees hier het eerste interview, met de Rotterdamse singersongwriter iET
Lees hier een interview met producer en multi-instrumentalist Budy Mokoginta

Bio’s:
iET
Budy Mokoginta
Jonas Pap
Pieter de Graaf

Vlnr: Sietse van Gorkom

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst