Monuments in Solitude – FAQ

zo 26 mei 2019

We doen er alles aan om de studiopresentaties van Monuments in Solitude voor zowel publiek als de dansers en medewerkers veilig te laten verlopen. Daarbij vertrouwen we ook op uw medewerking! Na aankomst in Huis Conny Janssen Danst helpen markeringen en aanwijzingen van het personeel voor voldoende afstand. Tijdens de voorstelling zit u op minimaal 1,5 meter van andere bezoekers. Na elke voorstelling wordt de studio schoongemaakt.
Foto boven: Fenix 1 met op de hoek Huis Conny Janssen Danst. © Salih Kiliç

Voor alle andere maatregelen leest u hieronder onze antwoorden op veel gestelde vragen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Mail ons dan via reserveren@connyjanssendanst.nl of bel 010 452 9912 (bereikbaar ma t/m do tussen 11.00 en 17.00u)

Wat is de locatie waar ik Monuments in Solitude kan zien?
Huis Conny Janssen Danst
Dolf Henkesplein 3
3072 LN Rotterdam

Hoe realiseren we een 1,5 meter dansbezoek aan Monuments in Solitude?
Antwoord:
Verzamelt u zich tot 10 minuten voor aanvang van de voorstelling op het Dolf Henkesplein of, bij regenachtig weer, in de centrale hal bendeden in Huis Conny Janssen Danst. De markeringen op het plein en in de hal zorgen ervoor dat u op 1,5 meter afstand van elkaar kunt wachten. Volgt u s.v.p. na binnenkomst in Huis Conny Janssen Danst de aangegeven route in het pand en de aanwijzingen van onze publieksmedewerker. Na afloop van de voorstelling is er buiten, op het Dolf Henkesplein, gelegenheid tot napraten, maar denkt u hierbij eveneens aan de 1,5 meter afstand en blijf niet langer dan nodig.
Aangevuld met een dosis gezond verstand van eenieder, vertrouwen we erop dat we gezamenlijk dit bijzondere eerste 1,5 meter bezoek aan Conny Janssen Danst veilig kunnen realiseren!

Hoeveel personen zijn er tijdens de voorstelling tegelijk aanwezig in de presentatieruimte?
Antwoord:
Er zijn maximaal 14 tickets beschikbaar voor bezoekers per voorstelling. Aangevuld met maximaal 5 dansers en 4 medewerkers, zijn er in totaal 23 personen aanwezig.

Wij komen samen naar Monuments in Solitude. Kunnen we naast elkaar zitten?
Antwoord:
De stoelen in de zaal staan ieder op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. U kunt dus niet direct naast elkaar zitten, ook niet als u met uw gast een huishouden vormt. Zo is Monuments in Solitude zowel voor de danser als voor u zoveel mogelijk een ‘individuele ervaring’.

Wat is de afstand van de dansers t.o.v. het publiek?
Antwoord:
We zorgen voor een veilige afstand van minimaal 2 meter tussen de danser en de bezoekers.

Hoe kan ik voor de voorstelling mijn handen wassen/desinfecteren?
Antwoord:
Wilt u s.v.p. voor vertrek thuis de handen wassen? Vervolgens kunt u in Huis Conny Janssen Danst – bij binnenkomst in de studio – de handen middels een contactloze dispenser desinfecteren.

Op de dag van de voorstelling heb ik of een gezinslid koorts en/of verkoudheidsklachten. Wat moet ik doen?
Antwoord:
Blijft u bij koorts en/of verkoudheidsklachten van uzelf of een gezinslid thuis. Uiteraard wensen we u in dat geval veel beterschap en een spoedig herstel!
Mocht u in de gelegenheid zijn, neem dan s.v.p. contact op via reserveren@connyjanssendanst.nl om uw ticket(s) te annuleren en te vragen wat u kunt doen met de bestelling.

Hoe lang duurt Monuments in Solitude?
Antwoord:
De voorstelling, waarin u vier of vijf solo’s ziet, duurt zo’n 50 minuten.

Kan ik voor aanvang of na afloop van de voorstelling naar het toilet?
Antwoord:
Bij hoge nood kunt u gebruik maken van het invalidentoilet op de 1e etage in Huis Conny Janssen Danst. Er zijn voldoende middelen om het sanitair en de deurknoppen voor en na gebruik te desinfecteren.

Kan ik voor aanvang of na afloop van de voorstelling iets eten of drinken?
Antwoord:
Dat kan bij één van de vele leuke horeca-ondernemers in Fenix 1, op het Deliplein of de Wilhelminapier. Onze tips:
Kate Urban Market & café
Fenix Food Factory (met o.a. Kaapse Brouwers, Jordy’s Bakery en CiderCider)
21 Pinchos
Delibird
KAAP vislokaal
Hotel New York
LantarenVenster
Verstandig: informeer vooraf bij de betreffende locatie welke maatregelen er getroffen zijn en of u dient te reserveren.

Fijne voorstelling!

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst