Op donderdag 5 september neemt Conny Janssen Danst met een duet uit HOW LONG IS NOW deel aan Free To Move. Deze topavond wordt georganiseerd door het Prinses Beatrix Spierfonds en Holland Dance om aandacht te vragen voor spierziekten in Nederland. Omdat wij als dansgezelschap als geen ander begrijpen hoe allesbepalend spieren zijn in je leven, werken wij graag mee aan dit fantastische initiatief.
Zowel voor mensen met een spierziekte als voor dansers zijn spieren een hoofdthema. Waar mensen met een spierziekte steeds minder controle hebben over hun spieren, leveren dansers elke dag strijd om hun spierbeheersing tot in de puntjes te optimaliseren. Dans is de ultieme uiting van vrijheid van beweging, juist datgene wat mensen met een spierziekte moeten missen. Vandaar ook de naam: Free To Move.

Alle gezelschappen werken kosteloos mee, waardoor je al voor 25 euro kunt genieten van een prachtige avond vol dans op topniveau. Naast twee topdansers van Conny Janssen Danst, die een meeslepend duet zullen dansen, werken ook onze collega”s van Nederlands Dans Theater, Introdans en het Nationale Ballet mee aan de voorstelling. Bovendien gaat de opbrengst van de kaartverkoop naar onderzoek naar het genezen van spierziektes. Kom dus genieten en steun zo het Prinses Beatrix Spierfonds!

Free To Move
Donderdag 5 september 2013
Aanvang Freedom To Move: 20.15 uur
Lucent Danstheater
Tickets: [070″> 8800333 / of boek online.
Lees hier meer over het Prinses Beatrix Fonds.
Lees hier meer over het Holland Dance Festival.

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL