Fratello | sorella tijdens “Het Diner”

vr 1 nov 2019

Op maandag 18 november heeft Conny Janssen Danst de eer om deel uit te maken van programma van Het Diner in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Tijdens dit event gaan de belangrijkste spelers uit bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden uit Zuid-Holland in gesprek over de economische en maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Op uitnodiging van o.a. de burgemeesters van Rotterdam en Den Haag, Jaap Smit (commissaris van de Koning) en Jan Kees de Jager (voorzitter Economic Board Zuid-Holland) komen zo’n 200 genodigden samen voor Het Diner. Zij gaan in gesprek over de digitalisering van onze samenleving, de energietransitie, het circulair maken van de economie en de beschikbaarheid van talent om deze opgaven daadwerkelijk uit te voeren.

Foto: OPEN Rotterdam

Conny Janssen Danst is deze avond aanwezig met een speciale versie van Fratello | Sorella van choreograaf Davide Bellotta. De choreografie wordt – net als tijdens bijvoorbeeld de Rotterdamse Dakendagen (zie foto) – gedanst door jonge talenten Romee van de Meent, Chanel Vyent en Ian Ancheta. Fratello | Sorella is een dans vol energie en jeugdigheid waarvoor Bellotta zich liet inspireren door de bijzondere band tussen broers en zussen.

Het Diner is enkel toegankelijk op persoonlijke uitnodiging.

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst