Op zaterdag 12 mei slaan we de handen ineen met tientallen dansgezelschappen voor het grootste dansfestival van Rotterdam: DANSnacht 2012 in de Rotterdamse Schouwburg. Met als thema ‘Dicht op de huid’, kun je dit jaar een avond verwachten vol dans die je van heel dichtbij kunt zien, horen, ruiken en misschien wel aanraken!
Een unieke kans om van Conny Janssen Danst nog één keer NUMBER ONE te zien, het eerste deel van de jubileumvoorstelling LIFE-LIVE! De nieuwsgierigen gunnen we vast een preview van de locatievoorstelling ”How long is now” en wie zelf aan de slag wil kan onder leiding van danser Winston Arnon het dansmateriaal van Conny Janssen aan den lijve ondervinden in een dansworkshop.

Bovendien zijn er ook twee voorstellingen te zien die zijn voortgevloeid uit het samenwerkingsproject BRAND NEW met Dansateliers: Male Version van Liat Waysbort en Pretty Perfect van Jan Martens, met de dansers van Conny Janssen Danst.

En het programma wordt nog steeds aangevuld, dus houd vooral de websites in de gaten en blijf op de hoogte van dit dansfeest vol voorstellingen, performances en workshops!

DANSnacht 2012
Zaterdag 12 mei 2012
Rotterdamse Schouwburg
20.00 – 02.00 uur
Tickets à €20,- via deze website
Programma updates via deze website

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL