Dans mee: online balletles

di 14 apr 2020

Dans net als de dansers van Conny Janssen Danst mee tijdens de klassieke balletles van repetitor Erik Spruijt. Vrijdag om 10:00 uur live vanuit de studio via Facebook en Instagram. Voor iedereen die de dag goed wil beginnen! 

Dansers opgelet: dit seizoen maakten we het mogelijk in onze nieuwe studio’s mee te doen met de company class: de klassieke balletles waarmee onze dansers dagelijks de dag beginnen en de techniek op peil houden. Al kan dat in deze tijden niet, de dansers krijgen toch dagelijks een online klassieke les aangeboden vanuit onze studio. Via Zoom tunen de dansers thuis in en beginnen zij de dag zoals zij dat normaal samen deden in de studio.

Sinds 17 april delen we de les met iedereen die het leuk vindt: Elke vrijdag om 10.00 uur gooit repetitor Erik Spruijt de (digitale) studio open en kan iedereen thuis meedoen!
Dans jij ook mee vanuit huis? Ga vrijdagochtend naar de Facebook- of Instagrampagina van Conny Janssen Danst en doe mee. Als iedereen enthousiast mee blijft doen vanuit huis, gaan we nog enkele weken door met de wekelijkse online, klassieke les.

Vanaf nu is het mogelijk om een vrijwillige bijdrage te doen voor het volgen van de online les. We zijn blij met elk bedrag. Ook leuk: word Vriend!

Online klassieke les:
Elke vrijdag
10:00 tot 10:45 uur
Facebook
Instagram

Repetitor Erik Spruijt tijdens de online company class vanuit de studio.
De dansers tijdens de online company class op Zoom|Repetitor Erik Spruijt tijdens de online company class vanuit de studio.

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst