22 april ’23: Workshop Min Li

Gepost op: zo 19 mei 2024

Min Li is één van de docenten van de open lessen (klassiek) in Huis Conny Janssen Danst. Op zaterdag 22 april geeft hij een workshop voor dansprofessionals met een focus op het vinden van de verbinding tussen lichaam en geest.

De choreograaf

Min Li trainde met traditionele Chinese dans en sloot zich aan bij het Nationale Ballet van China. Tijdens zijn studie in Amerika sloot hij zich aan bij het Batsheva Ensemble en na zijn studie ging hij aan de slag als danser en choreograaf bij Scapino Ballet Rotterdam. Min deelt graag zijn kennis en begrip van dans met anderen. Vreugde en de passie om te bewegen zijn erg belangrijk: dans moet leuk zijn, geen dagelijkse routine.

 

 

Over de workshop

De workshop van Min Li is gericht op de verbinding tussen interne coördinatie en externe expressie. Hoe te spelen tussen zichtbare en onzichtbare ruimte, hoe leidt energie tot beweging, wat is de intentie van verschillende delen van de spieren en gewrichten? Waar is de structuur en het fundament, en waar is de vrijheid?
Min Li focust op de wisselwerking tussen energie, ruimte en tijd en de communicatie met andere mensen in de ruimte. Door middel van beweging: open, speels en intuïtief, zonder vooraf gechoreografeerde ideeën. De workshop is een training voor verbinding tussen lichaam en geest.

Datum: 22 april 2023
Tijd: 11.00 tot 14.00 uur
Gastchoreografen: Min Li
Locatie: Huis Conny Janssen Danst (Dolf Henkesplein 3, Rotterdam)
Prijs: €20

 

Tickets workshop Min Li

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst