18 Feb 2024: Workshop ‘Body-House’ with Keren Rosenberg

Gepost op: ma 29 apr 2024

Workshop zondag in HUIS Conny Janssen Danst. Keren Rosenberg deelt haar bewegingstaal tijdens haar workshop ‘Body-House’ op zondag 18 februari.

Programma:
11:00 – 14:00
Locatie: HUIS Conny Janssen Danst (Dolf Henkesplein 3, Rotterdam)
Prijs: €25

OVER DE CHOREOGRAAF
Keren Rosenberg introduceert zichzelf:
“Mijn naam is Keren, ik ben professionele coach en de bedenker van de Body-House-methode voor “Coaching – Moving – Being”.
Na ervaringen op te hebben gedaan als fulltime kunstenaar, performer, choreograaf, facilitator en leider van creatieve processen, ben ik begonnen met een coachingstraject.
22 jaar lang heb ik de wereld rondgereisd en de universele taal van dans en creatieve expressie gedeeld met duizenden mensen op vier continenten en in meer dan 22 landen. Ik werd altijd geïnspireerd door de manier waarop mensen ontwaken in hun ware wezen met én door het eigen lichaam.
Ik voelde de diepe roeping om de lessen die je leert als creatief wezen in de wereld van de podiumkunsten naar de multidimensionale rijken van onze menselijke ervaring te brengen. En hoe we de meesterschepper van ons eigen leven kunnen worden in elke dimensie die we wensen.
Ik doe dit door gemeenschappelijke en 1-op-1 op maat gemaakte transformatieve reizen te creëren waarmee mensen verbinding kunnen maken met krachtige wijsheden van hun lichaam, creatieve geesten en energie van het hart. En tot nu toe is het de meest bevrijdende en verbluffende reis geweest.”

OVER DE WORKSHOP
‘Body-House’
De workshop is een uitnodiging voor jou om jezelf te ontmoeten op de reis tussen het vormloze en het vormelijke. Waar energie en vlees hun vibraties zullen uitbreiden. Waar je hart en je geest zich uitbreiden en zweven tussen hemel en aarde. Tijdens deze workshop onderzoek je de betekenis van het loslaten van zowel je rauwe kracht als je kwetsbaarheid.
“Ik zal de artistieke, fysieke en spirituele praktijken delen die de basis vormen voor mijn BodyHouse-methode. Een methode die duizenden mensen heeft ondersteund bij het ontmoeten van hun ware stem van binnenuit, het loslaten van de beperkende overtuigingen en innerlijke angst, zodat onze menselijkheid en expressie met de wereld ‘unleashed’ gedeeld kunnen worden!”
De workshop is voor dansers die een dieper inzicht willen krijgen in hun unieke gave en talent. En voor degenen die willen weten hoe je gegrond, vitaal en belichaamd kunt worden in je kracht, vooral in het veeleisende veld van de podiumkunsten en in het leven in het algemeen.
In deze workshop zal Keren zich richten op de volgende thema’s:

  • Ademhaling en energie
  • Aanwezigheid en rituelen
  • Verbinding & Transformatie“

“Om een gemeenschappelijke basis te leggen, zal ik de grondbeginselen van de fysiek belichaamde en intuïtieve methode BodyHouse met je delen: waarbij je het lichaam benadert als een voertuig dat energie en trillingen draagt, waar de huid functioneert als een tweerichtingsmuur, die bemiddelt tussen de intieme ruimte. Verbinden met onze eigen aanwezigheid onder de huid en hoe delen we die met onszelf, met elkaar en met het universum om ons heen en door ons heen.”

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst