50% korting FRAMED do 9 en zo 12 februari 2023

In FRAMED zien we verschillende levens in de stad: ieder in zijn eigen ritme en routine, ieder met zijn eigen verlangen. We creëren een associatieve wereld, een mozaïek van fragmenten waarin de figuren voorbijtrekken, ronddwalend in hun eigen gedachten. Juist in deze tijd, waarin we geïsoleerder leven dan we misschien willen, laten we zien dat iedereen op zijn eigen manier omgaat met het gevoel dat achter onze dagelijkse levens schuilt.’ – Conny Janssen

50% korting op tickets

Zoek je deze winter de warmte op bij FRAMED in Theater Rotterdam?
Neem je huisgenoot, buurman, oma of (klein)kind gratis mee en warm samen op met live dans, stadse filmbeelden en prachtige muziek!
Er geldt een kortingstarief van 50%* voor de voorstellingen op:
Do 9 februari, 20.00 uur & Zo 12 februari, 14.30 uur

Bestel via Theater Rotterdam en vul in het bestelproces de promotiecode winter23 in.
Wacht niet te lang, er is een beperkt aantal kortingstickets beschikbaar, op = op.
Bestel hier kortingstickets voor do 9 feb, 20.00 uur >>
Bestel hier kortingstickets voor zo 12 feb, 14.30 uur >>

*Geldig voor de reguliere prijs van 1e, 2e en 3e rangs tickets. Max. 4 tickets per bestelling. Korting wordt verrekend als 50% over het totaalbedrag van de bestelling. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen of voor eerder gekochte tickets voor deze voorstellingen.

Over de voorstelling:
FRAMED is de nieuwste voorstelling van Conny Janssen Danst. Gemaakt in de lockdowntijd, en nu dan eindelijk live te zien in theaters. In FRAMED is een grote rol weggelegd voor video. Conny Janssen werkt daarvoor samen met decorontwerper Thomas Rupert en filmmaker Davide Bellotta. Een LED-scherm van 33 m2 representeert als een abstract schilderij de huid van de stad. De getoonde filmbeelden dienen als lichtbron en gevoelssensor voor de avontuurlijke groep dansers bestaande uit jong talent en bekende gezichten. De muziek in FRAMED is een gevarieerde soundtrack die zich beweegt tussen kristalheldere klassieke muziek en filmisch stadse soundscapes.
Lees hier meer over FRAMED >>

FRAMED - official trailer

feb-jun '23 in theaters