MEER RUIS /compact

Op de Parade en Lowlands

In de zomer van 2013 reist Conny Janssen Danst met de korte voorstelling MEER RUIS/compact door het land en speelt op diverse festivals: De Parade in Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Èn Lowlands. Met zes jonge, energieke dansers en live muziek van Ming’s Pretty Heroes. MEER RUIS (2012) is een voorstelling voor jonge mensen, over jonge mensen, gedanst door jonge mensen. Conny Janssen richt zich, met hen, op hun generatie, op hun gevoel voor de wereld, op de manier waarop zij het leven zien en ervaren.

Speciaal voor MEER RUIS bewerkten zangeres Ai Ming Oei en producer/toetsenist Frans Verburg een aantal nummers van hun album Karma. Daarnaast schreven ze speciaal voor de voorstelling nieuwe muziek. De stem van Ming fungeert als een adem, een hartenklop onder de voorstelling. Haar nummers zijn gevoelig en persoonlijk. Via de klanken die zij met haar stem en met gebruik van een loopstation creëert, doet ze een appèl op het gevoel, waardoor de dansers hun façades durven af te breken.

Mark Meesters op Twitter

Vnvnd Meer Ruis van @ConnyJanssen met @MingsHeroes gezien op de Parade. Fantastisch! Wauw wauw wauw! Ga dat zien!

Marianne D op Twitter

#MEERRUIS van @ConnyJanssen Danst op de Parade met 6 fantastische jonge dansers. Wat een talenten! Geweldige voorstelling!!

Rik Roeske op Twitter

...en het was fantastisch! Mooie live muziek, inspirerende show en leuke dansers ;).

Jun 13 — Aug 13
print

Alcazar
Puttershoek

Downloads

Pers

Login

  • Vul hier in voor welke titel u publiceert
    U kunt deze stap ook overslaan
    U kunt deze stap ook overslaan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
NL