Meer RUIS

I.s.m. Codarts

Het 20 jarig jubileumseizoen is in 2012 vervolgd met de nieuwste voorstelling MEER RUIS, waarvoor Conny Janssen in de wereld van de jongeren duikt en probeert hun verhaal te ontrafelen. Ze selecteerde voor MEER RUIS elf jonge, eigenzinnige dansstudenten van Codarts Rotterdam en Tanzakademie Zürich, die met elkaar een spannende afspiegeling van de maatschappij vormen. De live muziek is in handen van Music Matters Award winnaar Ming’s Pretty Heroes.

Ongepolijst, onverschrokken en ontwapenend trekken de jongeren de theaters in, ieder met dezelfde droom: als danser uitstijgen boven de ruis van alledag. MEER RUIS gaat de confrontatie aan tussen de krachtige eigen danstaal van Conny Janssen en de rauwe energie van een nieuwe generatie jonge, ongepolijste dansers. MEER RUIS is een dynamische, energieke en ontroerende voorstelling, waarin geen tijd is voor achteruitkijken. Het leven ligt voor je, spring de wereld in.

Trouw

De strijd met het moderne bestaan wordt in ‘Meer Ruis’ aanstekelijk verbeeld.

Trouw

De troef van deze productie is de live muziek van Ming’s Pretty Heroes [...] Haar stem is de ziel waarmee de prille dansers hun kunst en hun zoektocht begeesteren.

Feb 12 — Mei 12
print
Downloads

Pers

Login

  • Vul hier in voor welke titel u publiceert
    U kunt deze stap ook overslaan
    U kunt deze stap ook overslaan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
NL