BRAND NEW #3

i.s.m. Dansateliers

BRAND NEW is hét samenwerkingsproject van Rotterdams dansgezelschap Conny Janssen Danst en productiehuis Dansateliers waarin jong choreografietalent de kans krijgt gloednieuw werk te ontwikkelen voor en met de ijzersterke dansers van Conny Janssen Danst.

Na twee succesvolle, volledig uitverkochte eerste twee edities was ook BRAND NEW #3 een groot succes: van donderdag 15 t/m zondag 18 maart en donderdag 22 t/m zondag 25 maart in Rotterdam en dinsdag 27 en woensdag 28 maart in Amsterdam was het resultaat te zien van deze bijzondere samenwerking. Voor deze derde editie selecteerde Dansateliers de jonge choreografietalenten Jan Martens (België, 1984), Jasper Van Luijk (Nederland, 1987) en Julian Barnett (VS, 1980). Zij maken nieuw werk met de professionele dansers van Conny Janssen Danst.

Voor Conny Janssen (Conny Janssen Danst) en Kristin de Groot (Dansateliers) is in dit project een adviserende rol weggelegd: ‘Met BRAND NEW willen we eigenzinnige makers de gelegenheid geven ervaring op te doen met het werken binnen het kader van een gezelschap. Wat voor invloed heeft dit op zowel de dansers van Conny Janssen Danst als de choreografen uit de stal van Dansateliers? Wat is het terrein waar de choreografen en de dansers elkaar ontmoeten? Wat is het effect van de werkwijze en signatuur van deze choreografen op dansers die gewend zijn met Conny te werken?

Mrt 12 — Mrt 12
print
Downloads

Pers

Login

  • Vul hier in voor welke titel u publiceert
    U kunt deze stap ook overslaan
    U kunt deze stap ook overslaan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
NL