voor iedereen

Waar haalt Conny Janssen elke productie opnieuw haar inspiratie vandaan? Waarin onderscheidt het werk van haar gezelschap zich ten opzichte van andere dansgezelschappen? Hoe past de nieuwste voorstelling in het oeuvre van Conny Janssen Danst?

Het antwoord op deze, en vele andere vragen krijg je wanneer je een inleiding voorafgaand aan de theatervoorstelling bijwoont. Dansdeskundigen Jacq. Algra en Liesbeth Osse vertellen in de inleidingen over dans in het algemeen en over Conny Janssen Danst in het bijzonder. Ook is er gelegenheid vragen te stellen. Na het bijwonen van deze inleiding heb je meer inzicht in het werk van Conny Janssen en haal je meer uit de voorstelling.

Inleidingen worden veelal voorafgaand aan onze voorstellingen gratis aangeboden, maar een aantal theaters vraagt een entreeprijs. Raadpleeg de website van het theater wanneer je de inleiding wilt bijwonen.

Inleiding bijwonen?

Bekijk onze agenda om te zien in welke theaters een inleiding wordt aangeboden voorafgaand aan de voorstelling.

Naar de agenda

Online inleiding bij FRAMED

Bij de huidige voorstelling FRAMED is ook een online inleiding gemaakt. In deze 45 minuten durende video wordt een gesprek met Conny Janssen en diverse leden van het artistieke team, afgewisseld met beelden achter de schermen.

Bekijk FRAMED Explained