voortgezet onderwijs

Hoe anders ervaar je moderne dans als deze wordt uitgevoerd in een decor van stadsbeelden, kabbelend water en lichteffecten? Dat onderzoeken leerlingen tijdens een bezoek aan Huis Conny Janssen Danst, met de voorstelling FRAMED en de filmgenieke Maas, Rijnhavenbrug en Kop van Zuid ter inspiratie.

Na een ontmoeting met Conny Janssen en de dansers, gaan leerlingen zelf aan de slag. In een dansworkshop én een filmopdracht worden zij uitgedaagd dans te maken bij hun eigen filmbeelden en andersom.

In het najaar van 2022 startte dit project als onderdeel van het KCR Cultuurtraject. Na een geslaagde eerste week van workshops aangeboden in samenwerking met SKVR en Digital Playground voor leerlingen van Vakcollege Hillegersberg en Accent Praktijkonderwijs Hoogvliet, krijgt dit project in 2023 een vervolg.

De leerlingen vonden het te gek en ook de leraren waren laaiend enthousiast. Genoten van de enorme creativiteit, inbreng, enthousiasme én betrokkenheid van onze leerlingen. Docent Vakcollege Hillegersberg

FRAMED workshop met jouw klas?

Neem voor vragen over mogelijkheden en tarieven contact op met onze educatief medewerker Ellen Geijs.

T. 010-4529912 (ma, di, do)

E-mail

Meer lezen?

KCR interviewde educatief medewerker Ellen Geijs over de aftrap van dit project.

Lees het interview