Waarom word jij Vriend?

Gepost op: wo 17 apr 2024

De try-out van NEXT in HUIS Conny Janssen Danst was exclusief voor Vrienden en vrijwilligers. Zij zagen de voorstelling in de studio, kregen de mogelijkheid om vragen te stellen aan zowel maker Antonin Comestaz als Conny Janssen en we sloten de avond af met een drankje.

Een huis vol Vrienden: we maakten gebruik van het bezoek en stelden hen de vraag waarom zij het gezelschap steunen. In onderstaande video’s lichten enkele Vrienden hun beweegredenen toe, vertelt danser Mattia Trematerra over het belang van steun voor jong talent én nodigt Conny Janssen je uit om ook Vriend te worden.

Wil jij ook bouwen aan de toekomst van HUIS Conny Janssen Danst op Katendrecht en in het vervolg zelf aanwezig zijn bij dit soort inspirerende avonden voor intimi? Vrienden zijn onmisbaar voor het gezelschap. We heten je graag van harte welkom!

Vrienden in HUIS Conny Janssen Danst

Video: Sabine van der Vooren

Je ziet dat Conny alles vanuit het hart beleeft, dat de dansers vanuit het hart beleven, en dat ik iedere keer weer een voorstelling verlaat met een warm hart. Fred, Vriend van Conny Janssen Danst

Waarom steun jij Conny Janssen Danst?

Video: Sabine van der Vooren

Wat ik zo leuk vind is dat het altijd vernieuwend is. Vanavond hebben we een voorstelling gezien van een relatief jonge maker met jonge dansers. Dat is wat je kunt verwachten bij Conny Janssen Danst: altijd hoge kwaliteit, maar vernieuwend en altijd interessant. Janneke, Vriend van Conny Janssen Danst

Gerelateerd

Word vriend

Bouw mee aan onze toekomst

Lees meer

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst