Conny Janssen Danst is in 2010 goed vertegenwoordigd in de Culturele Hoofdsteden van Europa. In juli streken vijf dansers nog neer in Essen (Ruhrgebied, Duitsland) om daar op het Flying Grass Carpet fragmenten uit Common Ground te dansen. Naast het Ruhrgebied is ook Istanbul in 2010 Culturele Hoofdstad van Europa. En ook hier zal Conny Janssen Danst van zich laten zien en horen.

Op uitnodiging van Jan Zoet (directeur Rotterdamse Schouwburg) reizen binnenkort dansers Martijn, Cristiana, Gideon, Francesca, Winston, Merel en Lola en de cellisten van Cello Octet Amsterdam af naar Turkije. Tijdens het culturele evenement RotterdaminIstanbul dansen zij VUIL&GLASS.

Jan Zoet en Beyhan Murphy (directeur podiumkunsten Istanbul 2010) schrijven in hun voorwoord in het programmaboekje het volgende over RotterdaminIstanbul:
”De podiumkunstinstellingen in het programma behoren tot de top van het Rotterdamse kunstleven, en dat van Nederland. Het Ro Theater, Conny Janssen Danst en Productiehuis Rotterdam zijn internationaal gelauwerde gezelschappen van hoge artistieke kwaliteit.’

KIR & GLASS (VUIL&GLASS)
Vr 5 november 2010
CRR Konser Salonu
Aanvang: 20.30 uur
Tickets: 15 TL / 10 TL / www.biletix.com

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL