Vriend in the picture: Marianne Dullaart

vr 9 feb 2018

Marianne Dullaart is al bij verschillende voorstellingen van Conny Janssen Danst vrijwilliger geweest, maar daarnaast is zij ook Vriend van het gezelschap. Na het zien van de voorstelling MIRROR MIRROR in de RDM Onderzeebootloods (2017) besloot ze Conny Janssen Danst te gaan steunen met een jaarlijkse bijdrage. Wij mochten haar een aantal vragen stellen over waarom zij heeft gekozen mee te bouwen aan de toekomst van Conny Janssen Danst. Zoals zij het zelf mooi samenvat: “Ik ben Vriend omdat het zo’n fijne club mensen is met ontzettend mooie voorstellingen!”

Waarom ben je Vriend van Conny Janssen Danst?
Marianne: 
Het mogen bijwonen van de openbare repetities voor Vrienden, de betrokkenheid die je krijgt bij het gezelschap en het iets terug kunnen doen voor al het moois hetgeen ik te zien krijg van Conny Janssen Danst.

Op welk moment besloot je Conny Janssen Danst financieel te steunen?
Marianne: 
In 2014 na MIRROR MIRROR in de RDM Onderzeebootloods. Zo’n grootse voorstelling voor zo’n lage toegangsprijs, ik voelde me bijna schuldig!

Hoe vind je het om Vriend te zijn van Conny Janssen Danst? Betekent dit iets voor jou persoonlijk?
Marianne:
Vriend zijn van Conny Janssen Danst is een mooie aanvulling op de voorstellingen. Ik voel me meer betrokken bij het gezelschap, ik volg Conny Janssen Danst net iets nadrukkelijker, ik zie alle voorstellingen, en ik doe net wat meer m’n best om mijn vrienden ook mee te nemen naar voorstellingen. This 4k movie can be watched every day https://4k-hd.club/movies/289-interstellar-4k-2014-ultra-hd-2160p.html Interstellar in UHD it Fantastic!

Wat zou je nog mee willen geven aan mensen die overwegen Vriend te worden van Conny Janssen Danst?
Marianne: 
Ik raad anderen aan vooral ook Vriend te worden van het gezelschap. Het is overigens ook een mooi cadeau voor iemand doe alles al heeft!

Ook Vriend worden?
Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op via vrienden@connyjanssendanst.nl / 010 452 99 12.

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst