Veilig naar Huis Conny Janssen Danst

di 18 aug 2020

We doen er alles aan om de activiteiten in Huis Conny Janssen Danst voor zowel publiek als de dansers en medewerkers met betrekking tot COVID-19 veilig te laten verlopen. We volgen daarbij de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid. Momenteel werken we met Scannen voor toegang. (zie antwoord op vraag 2 voor een toelichting). Bij eventuele gewijzigde of aanvullende maatregelen informeren we alle kaartkopers per email. We vertrouwen op je medewerking!
Foto boven: Fenix 1 met op de hoek Huis Conny Janssen Danst. © Salih Kiliç

Lees hieronder onze antwoorden op veel gestelde vragen.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Mail ons dan via reserveren@connyjanssendanst.nl of bel 010 452 9912 (bereikbaar ma t/m do tussen 11.00 en 17.00u)

Wat is de locatie van de studiovoorstellingen? 
Huis Conny Janssen Danst
Dolf Henkesplein 3
3072 LN Rotterdam

Moet ik bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs laten zien?
Ja. Huis Conny Janssen Danst werkt momenteel met Scannen voor toegang. Je hebt de QR-code in de CoronaCheck-app nodig om als gast naar binnen te kunnen.

Met deze QR-code bewijs je dat je minstens 14 dagen volledig gevaccineerd bent, dat je in de afgelopen 24 uur negatief op corona getest bent, of dat je recent van corona hersteld bent. Onze medewerkers kunnen niet zien welke van die drie voor jou geldt: ze kunnen alleen zien of ze je naar binnen mogen laten. Wij zien Scannen voor toegang als een tijdelijke oplossing. We gebruiken dit in elk geval tot en met 1 november.

Heb je een smartphone, dan kun je de Coronacheck-app thuis alvast downloaden en daarin jouw QR-code aanmaken. De CoronaCheck-app ziet er zo uit:

Let op: ben je niet volledig gevaccineerd of recentelijk genezen van corona (en geregistreerd door de ggd), maak dan een testafspraak bij Testen voor toegang. Dat kan alleen op testenvoortoegang.org.

Moet ik bij een dansbezoek aan Huis Conny Janssen Danst rekening houden met 1,5 meter afstand tot anderen?
Antwoord:
Nee, dat is vanaf 25 september niet meer nodig, doordat we werken met Scannen voor toegang.

Moet ik een mondkapje op?
Een mondkapje is sinds het opheffen van de mondkapjesplicht ook in Huis Conny Jansasen Danst niet meer nodig. Uiteraard staat het vrij om er toch een te dragen.

Hoeveel personen zijn er tijdens de voorstelling tegelijk aanwezig in de studio?
Antwoord:
Tijdens de lessen voor professionals
Er zijn maximaal 14 dansers van het gezelschap en maximaal 5 gastdansers in de les aanwezig. Samen met de docent zijn er dus maximaal 20 personen aanwezig in de studio.

Tijdens studiovoorstellingen
Er zijn maximaal 80 tickets beschikbaar voor bezoekers per voorstelling. Aangevuld met maximaal 5 dansers en 5 medewerkers, zijn er in totaal 90 personen aanwezig in een ruimte van 216 m2.

Tribune in Huis Conny Janssen Danst in de 1,5 meter opstelling. Foto: Salih Kiliç

Wat is de afstand van de dansers t.o.v. het publiek?
Antwoord:
We zorgen voor een veilige afstand van minimaal 2 meter tussen de dansers en de bezoekers.

Hoe kan ik voor de voorstelling mijn handen wassen/desinfecteren?
Antwoord:
Je kunt in Huis Conny Janssen Danst – bij binnenkomst in de studio – de handen middels een contactloze dispenser desinfecteren.

Op de dag van de voorstelling heb ik of een gezinslid koorts en/of verkoudheidsklachten. Wat moet ik doen?
Antwoord:
Blijft bij koorts en/of verkoudheidsklachten van jezelf of een gezinslid thuis. Uiteraard wensen we je in dat geval veel beterschap en een spoedig herstel!
Mocht je in de gelegenheid zijn, neem dan s.v.p. contact op via reserveren@connyjanssendanst.nl om je ticket(s) te annuleren en te vragen wat je kunt doen met de bestelling.

Kan ik voor aanvang of na afloop van de les of voorstelling naar het toilet?
Antwoord:
Je kunt gebruik maken van het invalidentoilet op de 1e etage, of de reguliere toiletten op de 2e etage in Huis Conny Janssen Danst. Er zijn voldoende middelen om het sanitair en de deurknoppen voor en na gebruik te desinfecteren.

Kan ik voor aanvang of na afloop van de voorstelling iets eten of drinken?
Antwoord:
Dat kan bij één van de vele leuke horeca-ondernemers in Fenix 1, op het Deliplein of de Wilhelminapier. Onze tips:
Kantine Walhalla (onze buren aan het Dolf Henkesplein)
Fenix Food Factory (met o.a. Kaapse Brouwers, Jordy’s Bakery en CiderCider)
21 Pinchos
Delibird
KAAP vislokaal
Hotel New York
LantarenVenster
Verstandig: informeer vooraf bij de betreffende locatie welke maatregelen er getroffen zijn en of u dient te reserveren.

FIJNE VOORSTELLING!!

———-

Hoe gaat Conny Janssen Danst om met de 1,5 meter regels t.a.v. de dansers?
Antwoord:
Om verspreiding van het virus tijdens repetities en voorstellingen zoveel mogelijk te voorkomen, neemt Conny Janssen Danst – naast de maatregelen die voor iedereen in Nederland gelden – aanvullende voorzorgsmaatregelen t.a.v. dansers die zijn vastgesteld in het nu geldende protocol voor podiumkunstproducenten.

Foto: Salih Kiliç|Tribune in Huis Conny Janssen Danst in de 1
Yanaika Holle door Salih Kilic

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL