Veelgestelde vragen MIRROR MIRROR

wo 7 jun 2017

21 juni t/m 9 juli 2017
Onderzeebootloods, RDM terrein, Rotterdam
RDM-straat 1, 3089 JS, Rotterdam

Aanvangstijden voorstelling:
WO t/m ZA: 20.30 uur
ZO: 15.00 uur
LET OP! Na aanvang van de voorstelling is er geen toegang meer tot de zaal. Wees daarom ruim op tijd en geniet extra van alles wat MIRROR MIRROR nog meer te bieden heeft.

We kunnen ons daarnaast voorstellen dat het bezoeken van MIRROR MIRROR voor nogal wat vragen zorgt. Hieronder antwoord op de meest voorkomende!

Hoe koop ik een kaartje voor MIRROR MIRROR?
Online kaarten bestellen voor de voorstelling, het diner en de waterbus (Aqualiner) kan 24/7 via: bit.ly/cjdmirrortickets

Kaartjes voor MIRROR MIRROR zijn te koop via de Rotterdamse Schouwburg. Telefonisch: +31 (0)10 411 8110 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur). De balie van de Rotterdamse Schouwburg is op deze dagen geopend tot 18.00 uur.

Vanaf 18.00 uur op wo, do, vr & za en op zondag vanaf 14.00 uur kunt u in de Onderzeebootloods ook bij de locatiekassa in de Onderzeebootloods kaarten kopen, indien nog beschikbaar. U kunt dan zowel contant als met PIN betalen.

Bereikbaarheid: Hoe reis ik naar en van MIRROR MIRROR?
De voorstellingen vinden plaats in de Onderzeebootloods op het RDM-terrein in Heijplaat in de Rotterdamse haven.

Reis in stijl, kom met de Waterbus!
U kunt vanaf het centrum van Rotterdam de Onderzeebootloods heel eenvoudig bereiken met de Aqualiner (waterbus). Vanaf halte Erasmusbrug (Willemskade) reist u in max. 20 minuten naar RDM-Heijplaat op 5 minuten lopen van de Onderzeebootloods, waar de boot eens in het half uur vertrekt. Na afloop worden extra bootdiensten ingezet om terug naar Rotterdam Centrum te varen. Let er op dat u een ticket nodigt heeft om mee terug te kunnen varen.

Kaarten voor de waterbus kunt u op twee manieren kopen via de Rotterdamse Schouwburg.
1. Online tegelijkertijd met het kopen van je kaartje voor de voorstelling: bit.ly/cjdmirrortickets óf Telefonisch: +31 (0)10 411 8110
2. Of apart online te bestellen via onderstaande link: bit.ly/MIRRORMIRRORboot óf Telefonisch: +31 (0)10 411 8110

We raden sterk aan om per Aqualiner (waterbus) te reizen. Dit is niet alleen de snelste manier om bij de Onderzeebootloods te komen, het is ook een leuke en écht Rotterdamse ervaring om over de Maas naar de haven te varen!

Dienstregeling* Waterbus op voorstellingsdagen: 
WO, DO, VR
Aanvang diner: v/a 18.00 uur / Aanvang voorstelling 20.30uur
Voor aanvang, vertrek vanaf Willemskade (Erasmusbrug): 17.19 / 17.49 / 18.19 / 19.19 / 19.45
Na afloop, vertrek vanaf RDM: 22.30 / 23.00 / 23.30

ZA
Aanvang diner: v/a 18.00 uur / Aanvang voorstelling 20.30uur
Voor aanvang, vertrek vanaf Willemskade (Erasmusbrug): 17.49 / 19.10 / 19.15 / 19.45
Na afloop, vertrek vanaf RDM: 22.30 / 23.00 / 23.30

ZO
Aanvang voorstelling: 15.00 uur / Aansluitend borrel en/of diner tot uiterlijk 18.30uur
Voor aanvang, vertrek vanaf Willemskade (Erasmusbrug): 12.49 / 13.35 / 13.49 / 14.15
Na afloop, vertrek vanaf RDM: 16.20 / 17.00 / 17.20 / 17.40 / 18.15 / 18.45

*Dienstregeling is aan verandering onderhevig, check op de dag van vertrek de actuele vaartijden op deze website!

Toch met de auto? Of fiets?
De Onderzeebootloods ligt op het terrein van RDM op Heijplaat.
RDM-straat 1, 3089 JS, Rotterdam
Klik hier voor een routebeschrijving naar RDM Campus
Er is voldoende gratis Parkeergelegenheid op het RDM-terrein. Bij aankomst op de RDM Campus volgt u de borden Conny Janssen Danst en/of Onderzeebootloods. Deze leiden u naar Parkeerplaats C.

Let op! De Maastunnel gaat vanaf maandag 3 juli twee jaar dicht voor het autoverkeer van Rotterdam Noord naar Rotterdam Zuid. Reist u per auto vanaf of via Rotterdam Centrum naar MIRROR MIRROR? Houdt rekening met extra reistijd! Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon naar de overkant. Meer info: Maastunnel.nl

Kan ik in de Onderzeebootloods per pin betalen?
Graag zelfs! Voor het afrekenen van kaartjes aan de kassa in de Onderzeebootloods, drankjes aan de bar én in de shop kunt u de pinpas gebruiken. Contant afrekenen kan ook.

Kan ik ook iets eten voorafgaand aan de voorstelling?
Jazeker, echter is het diner op een aantal voorstellingsdagen al volgereserveerd. Het kan dus zijn dat u op de boekingswebsite niet meer de mogelijkheid heeft om het diner erbij te boeken. Mocht dit het geval zijn, kies dan voor een andere datum en wie weet kunt u nog reserveren.

ALOHA Rotterdam serveert op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vóór de voorstelling vanaf 18.00 uur en op zondag na de voorstelling vanaf 16.30 uur een driegangenmenu à € 29,50 ín de Onderzeebootloods. U kunt het diner vooraf bestellen, tegelijk met het kopen van een kaartje, via de Rotterdamse Schouwburg online: bit.ly/cjdmirrortickets óf Telefonisch: 010-4118110 of o

Indien u dinerkaarten heeft vragen wij u vriendelijk uiterlijk 18.30 uur aan tafel te zitten, dan kunt u rustig van het 3-gangen menu genieten.

Benieuwd naar de eigen locatie van ALOHA? Neem hier een voorproefje: www.alohabar.nl/

Wat kan ik voor en na de voorstelling nog meer doen en zien in de Onderzeebootloods?
Voor en na de voorstelling is er genoeg te zien en te doen. Er is een uitgebreid randprogramma met concerten, nabesprekingen en tentoonstellingen. Bij het zondag diner spelen enkele musici van Sinfonia Rotterdeam. Er zullen foto’s hangen van onze scènefotograaf Leo van Velzen en er zijn na-concerten in het decor van MIRROR MIRROR. Genoeg te doen dus! Meer info over de randprogrammering vindt u in de programmakrant en in dit randprogrammaoverzicht.

Kan ik na afloop van de voorstelling nog wat drinken in de Onderzeebootloods?
Uiteraard! Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag blijft de bar tot 23.00 uur open. Op zondag blijft de bar tot 19.00 uur open. Tijdens het napraten over de voorstelling zijn er diverse randprogramma’s bij te wonen, zoals een talkshow, expositie of nagesprek. Bekijk hier het volledige randprogramma bij MIRROR MIRROR.

Hoe lang duurt de voorstelling?
De voorstelling duurt 75 minuten. Tegen 22.00 uur (wo, do, vr, za) of 16.30 uur (zo) zal de zaal uitlopen.

Wat trek ik aan?
Op hete, zomerse dagen is het doorgaans behoorlijk warm in de Onderzeebootloods. Echter, op een koudere dag is deze immense loods ook snel kil. Verschillende lagen kleding, dus een jas of vest dat u aan of uit kunt trekken al naar gelang de temperatuur, zijn dus geen overbodige luxe. Met goed doordachte kleding kunt u optimaal genieten van de voorstelling!

Is MIRROR MIRROR toegankelijk voor rolstoelgebruikers?
Ja. Zowel de Aqualiner (waterbus) als de Onderzeebootloods zijn rolstoel toegankelijk. Als wij tijdig weten wanneer een rolstoelgebruiker komt, kunnen wij zorgen voor een geschikte plaats op of naast de tribune. Graag tijdig bellen naar Conny Janssen Danst om e.e.a. af te stemmen: +31 (0)10-4529912.

Mag ik foto’s maken en/ of filmen tijdens de voorstelling?
Fotograferen is toegestaan, maar uitsluitend zonder flits en zonder de andere bezoekers te storen. Filmen tijdens de voorstelling is niet toegestaan. De lichtgevende schermen kunnen te storend zijn voor de dansers, musici en andere bezoekers.

 

MIRROR MIRROR is een coproductie van Conny Janssen Danst i.s.m.

SR_logo_online_persbericht Aloha_logo_online_persberic

MIRROR MIRROR wordt mede mogelijk gemaakt door:
GR_logo_online_persbericht FPK_logo_online_persbericht HBR_logo_online_persbericht RDM_logo_online_persbericht
Volkskracht_logo_online_per Capellen_logo_online_per RS_logo_online_persbericht

Prins-Bernhard-Cultuurfonds_RGB_logokopie   vsbfonds-pay-off-web  Norma Fonds logo HR kleur

CBK logo RGB

foto Leo van Velzen

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst