SO HERE WE ARE uitgesteld

wo 25 mrt 2020

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen rondom de coronacrisis heeft Conny Janssen Danst met pijn in het hart moeten besluiten de locatievoorstelling SO HERE WE ARE in de Van Nelle Fabriek deze zomer te annuleren en te verschuiven naar de zomer van 2022. De exacte speeldata hopen we zo snel mogelijk bekend te kunnen maken. 

De voorstelling zou deze zomer van 18 juni t/m 12 juli 2020 terugkeren naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, met livemuziek van Carlo Balemans en Marjolein Peters. De huidige omstandigheden rondom het coronavirus maken het echter onmogelijk de voorstelling voort te zetten zoals gepland.

Wij willen deze bijzondere remake uit 2007 wel graag vier weken lang op deze bijzondere locatie spelen en zijn daarom in overleg met de Van Nelle Fabriek op zoek gegaan naar een alternatieve periode.
De zomer van 2022 bleek voor beide partijen het meest geschikt.

Had u al tickets voor SO HERE WE ARE gekocht?
In overleg met onze partner in de kaartverkoop – Theater Rotterdam –  denken we na over een passende oplossing voor iedereen met een ticket voor de voorstelling en eventueel het diner. We volgen daarin de richtlijnen die vanuit de VSCD worden opgesteld. We nemen zo snel mogelijk contact met u op en vragen daarbij om uw geduld en begrip.

We hopen ons publiek in goede gezondheid te treffen bij een volgende voorstelling.

Conny Janssen Danst voor thuis
Graag wijzen we u – tot er betere tijden aanbreken – op ons aanbod voor thuis: registraties van voorstellingen, zelf een flashmobdans uit 2010 instuderen, educatief aanbod voor het VO en een kleurplaat winactie voor kids.
BEKIJK HIER CONNY JANSSEN DANST VOOR THUIS
Er komt wekelijks dans bij en blijf via Facebook en Instagram ook op de hoogte van de inspanningen van de dansers thuis!

“So Here We Are” in 2007. Foto Leo van Velzen
Van Nelle Fabriek

Meer nieuws

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst

12 nov ’23: Workshops Xanthe van Opstal (Gaga) & Uri Eugenio

15 okt ’23: Workshops Marta & Kim + Rutkay Özpinar