SO HERE WE ARE 2022

Dans, livemuziek & diner in de Van Nelle Fabriek Rotterdam

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen rondom de coronacrisis heeft Conny Janssen Danst met pijn in het hart moeten besluiten de locatievoorstelling SO HERE WE ARE in de Van Nelle Fabriek deze zomer te annuleren en te verschuiven naar de zomer van 2022. De exacte speeldata hopen we zo snel mogelijk bekend te kunnen maken.

Had u al tickets voor SO HERE WE ARE gekocht?
Dan bent u inmiddels geïnformeerd met de vraag wat te doen met de gekochte tickets. Geen mail ontvangen? Neem contact op met kassa@theaterrotterdam.nl.

///

As a result of the intensified measures related to the corona crisis, Conny Janssen Danst has decided to great regret to cancel the site specific performance SO HERE WE ARE at the Van Nelle Fabriek this summer. The performance will be postponed to the summer of 2022. We hope to inform you about the exact dates as soon as possible.

Did you already order tickets for SO HERE WE ARE?
You have received an email with the question what to do with your tickets. In case you didn’t get any mail, please contact kassa@theaterrotterdam.nl.

De Van Nelle Fabriek: werelds erfgoed, Rotterdams icoon!
Beleef de dans van Conny Janssen Danst in dit bewonderenswaardige bouwwerk in beton, staal en glas, waar de koffie, thee en tabak uit vervlogen tijden plaatsmaakten voor bedrijvigheid en moderniteit.

In de zomer van 2022 presenteert Conny Janssen Danst de terugkeer van de locatievoorstelling SO HERE WE ARE naar de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Mét een ijzersterk, avontuurlijk dansersensemble. En met nieuw gecomponeerde livemuziek van en door Carlo Balemans en Marjolein Peters.

Van Nelle Fabriek

Het voormalige distributiecentrum van de Van Nelle Fabriek is met zijn architectonische metaalconstructies de plek waar dans, live muziek, diner en een levendig randprogramma samenkomen.

SO HERE WE ARE is van medio juni t/m medio juli 2022 elke donderdag t/m zaterdagavond en elke zondagmiddag te zien. De kaartverkoop start aan het begin van 2022. Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte!

DINER
Tijdens SO HERE WE ARE wordt een 3-gangenmenu geserveerd op het terrein van de Van Nelle Fabriek à € 33,50
Do, vr, za: diner voor aanvang: v.a. 17.30u. / Zo: diner na afloop: v.a. 16.30u.
Reserveren van het diner kan vanaf begin 2022 tegelijkertijd met het bestellen van tickets voor de voorstelling.

LOCATIE
Van Nelle Fabriek, ingang 12
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam
Download hier een routebeschrijving voor Fiets/Scooter, OV en Auto

Scènefoto’s: Leo van Velzen

Jun 22 — Jul 22
print

Van Nelle Fabriek
Rotterdam

Downloads

Pers

Login

  • Vul hier in voor welke titel u publiceert
    U kunt deze stap ook overslaan
    U kunt deze stap ook overslaan

SO HERE WE ARE uitgesteld

Naar aanleiding van de verscherpte maatregelen rondom de coronacrisis heeft Conny Janssen Danst met pijn in het hart moeten besluiten de locatievoorstelling SO…

NL