HOMEportraits foto #1: Mitchell-lee

do 15 dec 2016

Met als thema HOME fotografeerde Roos Janssen, tweedejaars Fotografie studente aan de Willem de Kooning Academie, danser Mitchell-lee van Rooij. Deel uitmakend van een project met 8 verschillende studenten en 8 verschillende dansers met ieder hun eigen stijl, visie, en diversiteit. Zoekend naar antwoorden op de vraag; “Wat maakt dat je je thuis voelt?” resulteerde dit in deze mooie portrettenreeks, gemaakt op de Statensingel in Rotterdam.

Vandaag het resultaat van de eerste samenwerking tussen Conny Janssen Danst en de Willem de Kooning Academie Rotterdam, HOMEportrait #1. Een samenwerkingst die door studente Roos in één zin omschreven werd als “Verrassend! Een nieuwe kant van mezelf zien.” Beide zoekend naar een middenweg tussen opdracht, het thema HOME en een eigen stijl mag het resultaat er zeker zijn. Zoals aangegeven door danser Mitchell-lee betekent thuis voor hem rust en dat is mooi terug te zien in de foto’s van Roos Janssen.

Kies in de foto hierboven voor ‘BEKIJK FOTO’S’ om de slideshow te starten!

Lees hier meer over de voorstelling HOME
Lees hier meer over de samenwerking met Willem de Kooning Academie.

Mitchell---Roos-Janssen1

Danser: Mitchell-lee van Rooij, foto: Roos Janssen, gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.

 

Danser: Mitchell-lee van Rooij
foto: Roos Janssen
gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.|Danser: Mitchell-lee van Rooij
foto: Roos Janssen
gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.|Danser: Mitchell-lee van Rooij

Gerelateerd

Mitchell-lee van Rooij

medewerker

Lees meer

Meer nieuws

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst

12 nov ’23: Workshops Xanthe van Opstal (Gaga) & Uri Eugenio

15 okt ’23: Workshops Marta & Kim + Rutkay Özpinar