Rotterdam Pride X Conny Janssen Danst

di 24 sep 2019

Deze week staat de stad in het teken van de Rotterdam Pride. De Pride is voor iedereen die de vrijheid van seksuele diversiteit wil vieren. Conny Janssen Danst omarmt de Pride met trots, en daarom is DANSLOKAAL 7 vrijdagavond 27 september in Theater Rotterdam onderdeel van het CONFAB 2019 programma.

Tijdens de CONFAB kunnen bezoekers zich verdiepen, kennismaken en in gesprek gaan, met elkaar en met organisaties over verschillende LHBTQIA+gerelateerde onderwerpen. Het thema van de Pride dit jaar is House of Colors en staat symbool voor onze kleurrijke en diverse stad: ons huis, waar we met elkaar aan bouwen – een inclusieve samenleving.

Naast de drie gloednieuwe choreografieën in DANSLOKAAL 7 kun je vrijdag vanaf 12:00 uur in Theater Rotterdam naar verschillende debatten en workshops over o.a religie, kunst, cultuur en identiteit, en zijn er verschillende inspirerende sprekers.

Kom vooral in je party outfit, want na onze voorstelling in de kleine zaal kun je tot 02:00 uur doorfeesten in de foyer van Theater Rotterdam tijdens de CONFABULOUS party!

DANSLOKAAL 7: vrijdag 27 september 20:30 uur
Locatie: Theater Rotterdam
Tickets: via de website van Theater Rotterdam
Kijk hier voor het hele programma van CONFAB 2019

Foto: Rob Hogeslag|

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst