Rick Spaan verlaat per 1 jan ’24 Conny Janssen Danst

do 6 jul 2023

Rick Spaan verlaat per 1 januari 2024  na ruim acht jaar zakelijke leiding het Rotterdamse dansgezelschap Conny Janssen Danst.

In zijn jaren als zakelijk leider leverde  Rick Spaan een belangrijke bijdrage aan het gezelschap door samen met artistiek leider Conny Janssen vorm en inhoud te geven aan de koers en aan de ontwikkeling van HUIS Conny Janssen Danst. HUIS Conny Janssen Danst is sinds 2019 gevestigd op Katendrecht in Rotterdam en is sindsdien uitgegroeid tot hét platform voor ontmoeting, talentontwikkeling en presentatie voor professionele dans.

Rick Spaan: ’Het is erg bijzonder wat we met Conny Janssen Danst de afgelopen jaren voor elkaar hebben gekregen. Het gezelschap staat letterlijk als een HUIS, een HUIS voor de dans waar Rotterdam trots op mag zijn.’

Per 1 januari 2024 gaat Rick aan de slag als zakelijk directeur van Het Zuidelijk Toneel in Tilburg, waar hij vanaf 2025 met de nieuwe artistiek directeur Sarah Moeremans aan het roer zal staan.

Conny Janssen: Het is een inspirerende reis geweest om het fundament voor HUIS Conny Janssen Danst samen met Rick Spaan te ontwikkelen. Een HUIS waarbij het naast het hier en nu ook over toekomstige generaties gaat. We bedanken hem voor zijn inspanningen en wensen hem een mooie tijd toe bij Het Zuidelijk Toneel.

De werving van een nieuwe zakelijk leider wordt binnenkort door Conny Janssen Danst ingezet.

Gerelateerd

Huis

Huis Conny Janssen Danst

Lees meer

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst