Previews BROOS

ma 20 aug 2018

Eind augustus, begin september is de periode waarin theaterminnend Nederland voorproefjes krijgt van de plannen van gezelschappen en theaters in het nieuwe seizoen. Conny Janssen Danst is van de partij op de UITmarkt in Amsterdam, Rotterdam Danst, Haarlem Cultuur Festival en de Polderparade in Vlaardingen.

Met openbare repetities en live previews gunt Conny Janssen een kijkje achter de schermen van de nieuwste voorstelling BROOS. Hieronder een overzicht van de, veelal gratis te bezoeken, optredens van Conny Janssen Danst in augustus, september en oktober.

ZA 25 AUG
UITMARKT AMSTERDAM

Openbare repetitie
Waar? Muziekgebouw aan het IJ
Wat? Van dichtbij zien hoe Conny Janssen werkt met haar dansers.
Aanvang: 17.00 uur
Toegang: Gratis

ZA 8 SEP
ROTTERDAM DANST
Openbare repetitie

In een gezamenlijk programma presenteren de Rotterdamse dansgezelschappen fragmenten en previews van choreografieën die later dit seizoen in de Rotterdamse theaters te zien zijn.
Waar? Theater Rotterdam Schouwburg (kleine zaal)
Wat? Als onderdeel van een uitgebreid programma van Dans uit Rotterdam, gunt Conny Janssen het publiek een kijkje achter de schermen door live on stage met haar dansers te repeteren voor de nieuwste voorstelling BROOS.
Aanvang: 17.00 uur
Daarna vertoont de grote mediawand in de hal tussen 17.30 en 19.30 uur doorlopend de films uit de serie Conny Janssen Danst loves Rotterdam.
Toegang: €7,50 Tickets

ZO 9 SEP
HAARLEM CULTUUR FESTIVAL
Openbare repetitie
Waar? Toneelschuur
Wat? Vier dansers tonen duetten uit de voorstelling in wording: BROOS. Na afloop van de presentatie kun je ze tijdens een Q&A vragen wat je altijd al wilde weten van onze dansers.
Aanvang: 14.00 uur
Toegang: Gratis

ZO 7 OKT
POLDERPARADE VLAARDINGEN
Waar? Zuidbuurt Vlaardingen
Wat? Een route langs 6 locaties, van Westwijk tot Zuidbuurt. Onderweg geniet je van muziek, theater, dans en beeldende kunst, o.a. een voorproefje van BROOS.
Aanvang: Tussen 12.00 en 17.00 uur
Toegang: Gratis

Repetities BROOS

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst