OP LOCATIE: RDM ONDERZEEBOOTLOODS

di 4 apr 2017

Voor Conny Janssen Danst moest het er – als écht Rotterdams gezelschap – een keer van komen: een voorstelling in wereldhaven Rotterdam. In de zomer van 2014 kwam een droom van Conny Janssen uit met de première van MIRROR MIRROR in de RDM Onderzeebootloods. Nu, 3 jaar later, viert Conny Janssen Danst haar 25 jarig jubileum en wie jarig is trakteert: MIRROR MIRROR komt terug! De succesvoorstelling is maar liefst 15 keer te zien in deze indrukwekkende loods, op het terrein van de voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM), gelegen aan de Maas tussen indrukwekkende architectonische metaalconstructies. Lees hier meer over deze onontdekte plek in Rotterdam.

Onderzeebootloods_unique_event_location_RDM_Rotterdam_Dokbuiten (13)

RDM Rotterdam is dé plek voor innovatie in de haven, waar de maakindustrie van de toekomst vorm krijgt. Op de voormalige scheepswerf van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM) werden in de vorige eeuw beroemde schepen als het stoomschip ‘Rotterdam’ van de Holland-Amerika Lijn gebouwd. Tegenwoordig is hier een unieke combinatie van onderwijs, bedrijven en onderzoek gevestigd, die vorm geeft aan de nieuwe maakindustrie voor haven en stad. Een breed scala aan zakelijke en culturele evenementen vult dit aan. Het RDM terrein heeft zijn authentieke details en industriële karakter behouden en weerspiegelt de rijke geschiedenis van de Rotterdamsche Droogdok Maatschappij. Dit biedt een bron van inspiratie voor de toekomst.
Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, is nu ruimte voor evenementen tot 5.000 bezoekers. De RDM Onderzeebootloods is recentelijk gerenoveerd, maar heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden. De loodsen hebben samen een oppervlakte van ca. 4.400 m2.

De RDM Onderzeebootloods, een toplocatie halverwege stad en haven, dient als een prachtig decor voor MIRROR MIRROR.
www.rdmrotterdam.nl

MIRROR MIRROR
RDM Onderzeebootloods, RDM-terrein, Rotterdam (Heijplaat)
21 juni t/m 9 juli 2017
Te bezoeken op: wo, do, vr, za 20.30 uur / zo: 15.00 uur
Kaartverkoop: Via Rotterdamse Schouwburg:
Koop tickets voor MIRROR MIRROR online
Of bel voor tickets: 010-4118110

|

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst