OP LOCATIE: Livemuziek van Carlo Balemans

do 7 apr 2022

Voor de livemuziek in SO HERE WE ARE NOW componeert Carlo Balemans samen met Marjolein Peters nieuwe muziek. Balemans begeleidde in de originele versie van de voorstelling in 2007 al het muziekensemble dat in de van Nelle Fabriek live speelde. Voor deze nieuwe versie is hij zelf live te horen, met een muzikale blauwdruk van Marjolein Peters en hemzelf: Elektrische gitaar, percussie instrumenten, synthesizers en nog veel meer.

Achtergrond
Sinds 1982 werkt Carlo Balemans als zelfstandig dirigent/componist met diverse orkesten, zowel in het amateur- als in het professionele veld, nationaal en internationaal. Als docent is hij werkzaam binnen de dirigentenopleiding van Codarts Rotterdam.

Onder de naam Sound Trip World maakt Carlo voorstellingen waarin ruimte is voor alle stijlen muziek en andere kunstdisciplines waarin het moment centraal staat. Festivals in Nederland, Uganda en Bonaire waren speelplekken. In Nederland mocht hij o.a. Het Nederlands Blazers Ensemble en Het Gelders Orkest als gasten ontvangen.

Op dit moment leeft Carlo als een nomade in Zuid Amerika. Zonder vaste woonplaats brengt het leven hem waar het hem brengt. Samenwerken met artiesten die op zijn pad komen. Artiesten met hun eigen ideeën over werk en het dagelijks leven. Compositie heeft hierdoor voorrang gekregen in zijn artistieke leven.

Bekijk ook:
carlobalemans.com

Carlo is live te horen en zien in
SO HERE WE ARE NOW
23 juni t/m 17 juli 2022 (do t/m zo)
Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Tickets & info >>

|

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst