OP LOCATIE: DE ONDERZEEBOOTLOODS

di 8 apr 2014

Voor Conny Janssen Danst moest het er – als écht Rotterdams gezelschap – een keer van komen: een voorstelling in wereldhaven Rotterdam. In de zomer van 2014 is het zover: dan gaat MIRROR MIRROR in première in de Onderzeebootloods. De voorstelling is maar liefst 16 keer te zien in deze indrukwekkende loods, op het terrein van de voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij, gelegen aan de Maas tussen indrukwekkende architectonische metaalconstructies. Lees hier meer over deze onontdekte plek in Rotterdam.

RDM: een toplocatie halverwege stad en haven, met ruimte voor experimenten. Een etalage voor techniek, innovatie, onderwijs, maakindustrie en cross overs met creatieve disciplines.

De voorstelling van Conny Jansen Danst in de Onderzeebootloods past in het beleid van het Havenbedrijf om met culturele evenementen een breed publiek te betrekken bij de grootschalige herontwikkeling van RDM. Een belangrijke ontwikkeling op RDM is de RDM Campus. Sinds 2007 zet het Havenbedrijf zich in om van RDM Campus het centrum van innovatieve maakindustrie te maken.

Momenteel worden de enorme Onderzeebootloodsen gerenoveerd. De middelste en oostelijke Onderzeebootloods trokken de afgelopen vier zomers zo’n 70.000 bezoekers met de tentoonstellingen van hedendaagse kunst van onder andere Sarkis en Atelier van Lieshout. Door aanpassingen aan het gebouw wordt dit industrieel erfgoed geschikt gemaakt voor uiteenlopende culturele en zakelijke evenementen. De westelijke loods staat al jaren leeg en wordt opgeknapt voor offshore bedrijf Ampelmann. Ampelmann is een innovatief bedrijf dat platforms maakt voor de offshore industrie.
www.rdmcampus.nl

Bekijk hier de locatie op Google Maps

MIRROR MIRROR
Onderzeebootloods, RDM-terrein, Rotterdam
26 juni t/m 20 juli 2014
Te bezoeken op: do, vr, za 20.30 uur / zo: 15.00 uur
Kaartverkoop: Via Rotterdamse Schouwburg:
Koop tickets voor MIRROR MIRROR online
Of bel voor tickets: 010-4118110

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst