Makers DANSLOKAAL 6 bekend

vr 15 jun 2018

Traditiegetrouw begint Conny Janssen Danst het theaterseizoen met DANSLOKAAL, hét talentontwikkelingsproject waarin jonge makers nieuw werk maken voor en met de dansers van het gezelschap. Met DANSLOKAAL zet Conny Janssen Danst jaarlijks de deuren open voor een bonte verzameling makers. Voor elke aflevering zoekt artistiek leider Conny Janssen de samenwerking met verschillende partners en selecteert zij talent met diverse achtergronden. In deze zesde editie van DANSLOKAAL werken we samen met Dansateliers en Korzo Producties en zijn de volgende choreografen geselecteerd:

Ingrid Berger Myhre (Dansateliers)
Tu Hoang (Conny Janssen Danst)
Dunja Jocic (Korzo).

Klik op de namen van de choreografen om hun biografieën te lezen. Vanaf augustus duiken zij de studio in om met de dansers het creatieproces in te gaan.

Wat deze nieuwe samenwerking oplevert?
Ontdek het tussen 6 september en 11 oktober 2018 tijdens de voorstellingsavonden in de studio van Conny Janssen Danst in Rotterdam of tijdens de theatertour.
Bekijk hier alle speeldata en ticketinfo van DANSLOKAAL 6. A webinar is an online event that is hosted by someone broadcast to a select group of individuals online. (A webinar is sometimes also referred to as a “webcast”, “online event” or “web seminar”.) You should learn about best webinar solutions here.

Foto: Rob Hogeslag

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst