Laatste kans: kijk FRAMED + inleiding thuis

do 20 mei 2021

Nu de theaters nog de hele maand mei gesloten blijven, sluiten we de tournee van FRAMED eveneens online af met nog enkele kansen deze nieuwste voorstelling vanuit huis te zien.
Foto boven: Scène uit FRAMED © Andreas Terlaak

In samenwerking met Theater Rotterdam (filmlocatie) en Stadsschouwburg Utrecht (partner in kaartverkoop) is FRAMED als filmstream nog t/m 30 mei 2021 beschikbaar. En bekijk vooral ook de gratis inbegrepen inleiding FRAMED explained, een productie gemaakt door Davide Bellotta, waarin Conny Janssen, dansers en artistiek team je onder leiding van Liesbeth Osse meenemen in het creatieve proces.

STREAMTICKETS FRAMED ZIJN T/M 30 MEI HIER TE BESTELLEN

FRAMED Explained
De volledige inleiding kijk je gratis bij bestelling van een streamticket. Je ontvangt dan niet alleen een link naar de voorstelling, maar ook naar de inleidende video. Leuk ter voorbereiding of juist ter nagesprek. Onderstaande interviewfragmenten zijn zogenaamde ‘deleted scenes’ uit de inleiding FRAMED Explained.

Vlechtduet
Hoor het verhaal achter het veelbesproken duet uit FRAMED van Adi Amit & Mariko Shimoda in dit interview fragment:

Wat doet een dramaturg?
Ik schrijf eigenlijk zelden iets op over de dansers.’ Waarover maakt dramaturg Judith Wendel dan wel zo driftig aantekeningen tijdens de repetities van de nieuwe voorstelling FRAMED?

Conny Janssen over ‘haar’ dansers
In het FRAMED danserstableau zien we jong talent, maar ook dansers die al járen bij Conny Janssen Danst werken. Wat is het geheim?

Nieuwsgierig naar meer?
STREAMTICKETS FRAMED (incl. de inleiding) ZIJN HIER TE BESTELLEN

Foto: Andreas Terlaak

Meer nieuws

Choreografiecursus HOME in Rotterdam

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL