Onze voorstelling HOW LONG IS NOW is geselecteerd als openingsvoorstelling van de Nederlandse Dansdagen, in Theater aan het Vrijthof in Maastricht! Het is een grote eer om dit festival met de allerbeste dans van het afgelopen seizoen te mogen openen.

Conny Janssen Danst verzorgt, samen met Club Guy & Roni, het openingsprogramma, waar beide gezelschappen een verkorte versie van hun succesvolle voorstelling zullen laten zien.

De Nederlandse Dansdagen zijn dit jaar op op 4,5 en 6 oktober. De openingsvoorstelling is te zien op vrijdag 4 oktober om 21.00uur.
Kijk hier voor meer informatie en kaartjes.

Zwaan voor Meest Indrukwekkende Dansprestatie

Eén van onze dansers, Francesco Curci, is voor zijn rol in HOW LONG IS NOW genomineerd voor de Zwaan. De Italiaanse danser maakt hiermee kans op de prestigieuze VSCD dansprijs voor Meest Indrukwekkende Dansprestatie in seizoen 2012-2013.

De jury over zijn nominatie: “Curci is een veelzijdige danser, die in HOW LONG IS NOW zowel levenslust als melancholie voelbaar maakt. Solistisch vult deze man de ruimte, in partnerwerk is hij zuiver en alert. Hier staat een danser die je kan meevoeren, en je meteen de voorstelling inzuigt.”

De uitreiking van deze prijs vindt plaats op de laatste dag van de Nederlandse Dansdagen, tijdens NTR Live. De presentatie wordt om 13.00 uitgezonden op Nederland 2. We hopen voor Francesco dat hij de Zwaan mee naar huis mag nemen!

Meer informatie over de Nederlandse Dansdagen vind je hier: http://www.nederlandsedansdagen.nl/

Gerelateerd

Christiaan De Donder

medewerker

Lees meer

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst