Hotelarrangement nhow Rotterdam

ma 26 mei 2014

Speciaal voor locatievoorstelling MIRROR MIRROR heeft Conny Janssen Danst samen met het splinternieuwe hotel nhow Rotterdam een voordelig arrangement samengesteld. Zo hoef je na de voorstelling niet te haasten om de laatste trein te halen en kun je met een magnifiek uitzicht over de Maas en Rotterdam nog nagenieten van de magie van de voorstelling. ’s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.

Het arrangement bestaat uit twee tickets voor MIRROR MIRROR, een overnachting en ontbijt voor 2 personen. Beschikbaar vanaf €169,- voor 2 personen.*

Info & boekingen via www.nhow-rotterdam.nl/connyjanssendanst.

nhow Rotterdam

Na Berlijn (2010) en Milaan (2007) is nhow Rotterdam het derde nhow hotel ter wereld en het eerste nhow hotel in  Nederland. Het hotel is gevestigd in het grootste gebouw van Nederland: ‘De Rotterdam’ aan de Wilhelminakade. Het is het eerste en enige hotel dat zowel van binnen als buiten is ontworpen door gerenommeerd architect OMA/ Rem Koolhaas. Met 278 luxe kamers, negen conferentie- en vergaderruimtes en een adembenemend uitzicht is het een ideale locatie voor zowel toeristen als zakelijke reizigers. Onder het motto Elevate Your Stay is een verblijf in nhow Rotterdam letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt.

* niet geldig i.c.m. andere kortingen, prijs op basis van beschikbaarheid.

Meer nieuws

Dansers Kenji & Tommy te gast in Tussen Kunst & Kids

SKVR in voorprogramma ZIEL

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst