HOMEportraits foto #7 Rob

vr 6 jan 2017

In de bijzondere samenwerking met de Willem de Kooning Academie is Rob Polmann gefotografeerd door Roos Salemans. Met thema HOME en de vraag “wat maakt dat je je thuis voelt?” heeft de tweedejaars studente fotografie Rob gefotografeerd bij de danser thuis.

Rob woont, als nieuwe danser bij Conny Janssen Danst, sinds kort in Rotterdam. “Hij voelt zich dus het meeste op zijn plek in zijn eigen huis, met zijn eigen spullen. Harmonie is voor hem waar home voor staat. Aangezien ik die ochtend samen met Rob was, ging het om de harmonie die wij op dat moment hadden.”  Aldus studente Roos.

De portretfoto is een resultaat van een bijzonder mooie eigen interpretatie van het gevoel HOME, de opdracht en de eigen fotografiestijl van de fotografe. Roos beschrijft het resultaat uiteindelijk als volgt: “Home is voor hem binnenshuis, het kader staat voor de stad, die voor hem nog ´onbekend´ is in de zin van het zichzelf thuis voelen op een bepaalde plek buitenshuis. Rob moet de stad nog ontdekken”. 

Lees hier meer over de voorstelling HOME
Lees hier meer over de samenwerking met Willem de Kooning Academie.

Danser: Rob Polman, foto: Roos Saleman, gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.
Danser: Rob Polman, foto: Roos Saleman, gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.
|Danser: Rob Polman
foto: Roos Saleman
gemaakt i.h.k.v. samenwerkingsproject met WdKA t.b.v. de Conny Janssen Danst voorstelling HOME.|Danser: Rob Polman

Meer nieuws

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst

12 nov ’23: Workshops Xanthe van Opstal (Gaga) & Uri Eugenio

15 okt ’23: Workshops Marta & Kim + Rutkay Özpinar