HOMEportraits film #5: Laura

di 10 jan 2017

‘Wat betekent HOME, ’thuis’ voor de Zwitserse danseres Laura Belgrano?’ We vroegen het haar, én de 12 andere dansers uit de nieuwste voorstelling HOME. De antwoorden waren verrassend mooi en bieden een nadere kennismaking met de personen die je gewoonlijk alleen op het toneel ziet.

Dans- en docufilm
Ze vroegen dan ook om meer dan alleen tekst. Filmmaker (en danser) Davide Bellotta nam vijf dansers mee naar hun meest comfortabele plek en kwam tot een exclusieve portrettenreeks. Een film met prachtige dansbeelden en diepgaande interviews op misschien wel de mooiste plekken in Rotterdam. Mét muziek van Michel Banabila & Maarten Vos.

Hieronder een sneak preview van 1 van de portretten,  met danseres Laura Belgrano in het bos bij de Rottemeren:

Première HOMEportraits in Rotterdamse Schouwburg
HOMEportraits gaat donderdag 19 januari in première, om 19.30 uur op het gigantische filmscherm in de hal van de Rotterdamse Schouwburg, beter bekend als de mediawall. Aansluitend is de voorstelling HOME voor het eerst te zien in Rotterdam. Ook op de daaropvolgende speeldagen van HOME in de Rotterdamse Schouwburg, vr 20, za 21 en zo 22 januari, is de film op de mediawall te zien. Mis het niet! Gratis toegankelijk voor iedereen.

Meer info en tickets HOME – de voorstelling

Meer nieuws

Jeroen van Breugel nieuwe zakelijk leider Conny Janssen Danst

12 nov ’23: Workshops Xanthe van Opstal (Gaga) & Uri Eugenio

15 okt ’23: Workshops Marta & Kim + Rutkay Özpinar